ŠOKANTNO: KK Partizan menja boju dresova!

Autor:

Sport

29.10.2022

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-bele nećemo gledati u svojim prepoznatljivim bojama.

ŠOKANTNO: KK Partizan menja boju dresova!

Foto: Starsport

KK Partizan

Košarkaši Partizana promeniće svoju standardnu boju dresova, pa će na utakmici sa Megom u meču Aba lige igrati u crno-roze dresovima.

Naime, na meču 5. kola elitnog košarkaškog takmičenja u regionu, Partizan će na svojim dresovima imati roze boju, kao podrška borbi protiv raka dojke.

Na taj način, Partizan će na svojim dresovima poneti roze boju, simbol borbe za zdravlje i živote naših majki, sestara, supruga, ali i borbe čitavog društva.

Na godišnjem nivou, u svetu se prema podacima Svetske zdravstvene organizacije registruje 2.260.000 obolelih žena, dok od iste bolesti svake godine umre više od 500.000 njih.

Kancer dojke predstavlјa vodeći uzrok obolevanja i umiranja od malignih bolesti u ženskoj populaciji širom planete i Partizan želi da pruži svoj doprinos u podizanju javne svesti kako u Srbiji, tako i u regionu.

Crno-beli ulaze u utakmicu posle nekoliko vezanih pobeda, pošto su ubeležili dve pobede u Aba ligi, kao i dva trijumfa u Evroligi, nakon poraza protiv ekipe Milana u Beogradu.

Utakmica petog kola Admiral Bet Aba lige je na programu u subotu, od 21 čas, u beogradskoj Areni. Partizan je trenutno prvi na tabeli, sa četiri pobede iz isto toliko odigranih mečeva, dok je Mega poslednja, pošto je doživela poraze u sva četiri odigrana meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading