ŠESTA U NIZU: Partizan SRUŠIO Borac u Čačku, crno-beli i dalje bez poraza!

Autor:

Sport

06.11.2022

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su trenutno nezaustavljivi.

ŠESTA U NIZU: Partizan SRUŠIO Borac u Čačku, crno-beli i dalje bez poraza!

Foto: Starsport

KK Partizan

Košarkaši Partizana došli su do nove pobede u AdmiralBet Aba ligi, pošto su u Čačku savladali ekipu Borca sa 79:62.

Crno-bele je do trijumfa vodio Trifunović, koji je postigao 14 poena, a pratili su ga Anđušić sa 12, odnosno Naneli i Lidej sa 11 poena . U redovima Borca bolji od ostalih je bio Marko Radonjić, koji je postigao 15 poena.

"Parni valjak" je mnogo bolje ušao u utakmicu, pa je već posle prve četvrtine stigao do prednosti od 19:12. To vođstvo je raslo i do velikih 24:12, ali je u finišu prvog poluvremena Borac prišao na samo minus osam (34:42).

U trećem kvartalu smo ponovo videli ravnopravnu borbu, a Borac je prišao i na samo četiri poena zaostatka. Ipak, početkom četvrte četvrtine, Partizan lomi otpor žilavih Čačana, pa na kraju stiže do nove pobede u gradu u kom je rođen Željko Obradović.

Ovo je crno-belima šesta uzastopna pobeda u svim takmičenjima, pošto su posle poraza od ekipe Armanija, stigli do tri pobede u Evroligi, kao i do tri trijumfa u Aba ligi.

Ovo je takođe i šesta pobeda crno-belih u takmičenju na Jadranu, pa se nalaze na prvom mestu, pošto su jedina ekipa, uz Crvenu zvezdu, koja i dalje nema poraz u ovogodišnjem takmičenju. Sa druge strane, Borac ostaje na dnu, sa šest poraza u isto toliko odigranih mečeva.

U narednom kolu, Partizan će u Beogradu dočekati Split, dok će Borac gostovati ekipi Studentskog Centra.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading