FENJERAŠ STIŽE NA NOGE PARTIZANU: Željko Obradović poziva na oprez

Autor: Tanjug

Sport

29.10.2022

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crno-belih nada se novom trijumfu u regionalnom takmičenju.

FENJERAŠ STIŽE NA NOGE PARTIZANU: Željko Obradović poziva na oprez

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da njegov tim mora dobro da se pripremi i da uradi sve što je potrebno da bi u nedelju pobedio Megu u petom kolu AdmiralBet ABA lige.

Biće to duel lidera regionalnog takmičara i "fenjeraša". Crno-beli u sutrašnji duel u Štark areni ulaze sa skorom 4-0, dok Mega nema nijedan trijumf (0-4).

- Sećamo se svi te utakmice koja je došla odmah nakon važne utakmice u Evrokupu. Naravno da moramo da se pripremimo najozbiljnije. Uradili smo skauting svega onoga što je Mega do sada igrala i bez obzira što nemaju do sada ni jednu pobedu, to je tim sastavljen od mladih igrača koji imaju veliku volju, želju i ambiciju. Oni će sigurno ući u meč na taj način, tako da mi moramo da uradimo sve kako bi se pripremili da dobro uđemo u utakmicu na našem terenu i da pobedimo - rekao je Obradović za zvanični sajt KK Partizan.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaš crno-belih Uroš Trifunović poručio je da ekipa ne sme da se opusti posle trijumfa u Evroligi nad Žalgirisom 87:76.

- Isto kao i prošle godine kada smo igrali protiv Hamburga važnu utakmicu u Evrokupu, a potom izgubili u ABA ligi. To ne smemo da dopustimo ove godine. Mega nema ni jednu pobedu do sada, ali oni su mlada ekipa koja dobro igra, vođena dobrim trenerom Baraćom. Imaćemo još dva skautinga do utakmice, cilj nam je da budemo što agresivniji u odbrani kao protiv Žalgirisa, da delimo loptu u napadu i da odbranimo domaći teren - istakao je Trifunović.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Trifunović prošle sezone protiv Mege

Parket Štark arene biće obojen u crno i roze, umesto crno i belo, jer KK Partizan na taj način želi da skrene pažnju na borbu protiv raka dojke.

Utakmica petog kola AdmiralBet ABA lige između Partizana i Mege igra se u nedelju od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading