DELIJE U TRANSU ZBOG LUKE DONČIĆA: Slovenac doneo sreću Zvezdi! (FOTO)

Autor:

Sport

29.10.2022

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored toga što je kilometrima daleko od Beograda, košarkaša Dalasa ništa ne sprečava da bude uz crveno-bele.

DELIJE U TRANSU ZBOG LUKE DONČIĆA: Slovenac doneo sreću Zvezdi! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić

Crvena zvezda stigla je do prve pobede u Evroligi.

Četa Vladimira Jovanovića savladala je minhenski Bajern rezultatom 78:72 i tako konačno donela radost svojim navijačima.

Crveno-beli imali su fenomenalnu podršku u Pioniru, ali i "preko bare". Košarkaš Dalas Maveriksa, Slovenac Luka Dončić, još jednom je pokazao ljubav prema Zvezdi i bacio Delije u trans.

Dončić je iz svog doma gledao utakmicu Zvezde i Bajerna, te je, na neki način, bio talija timu sa Malog Kalemegdana. Iskoristio je Slovenac priliku i okačio je na svoju Instagram priču fotografiju na kojoj gleda pomenutu utakmicu što je oduševilo crveno-belu javnost.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Luka Doncic

Luka Dončić gleda Crvena zvezda - Bajern

 

Podsetimo, Zvezda je savladala Bajern u fenomenalnoj atmosferi, a bolji od ostalih na ovoj utakmici bili su Luka Vildoza sa 20 poena, šest asistencija i pet skokova i Bentil koji ga je pratio sa 12 poena i 13 skokova. Dvocifren je bio i Dobrić sa 12 poena.

Nemanja Nedović je ostavio odličan utisak s obzirom na dugu pauzu, meč je završio sa 11 poena i dve asistencije, a na terenu je proveo 20 minuta.

U Bajernu najbolji Vinston sa 18 poena, Heris je upisao 10, a od naših reprezentativaca u redovima ekipe iz Minhena - Lučić 12, Jaramaz četiri poena.

Posle pet odigranih kola Crvena zvezda se nalazi na 16. mestu na tabeli Evrolige sa skorom od jedne pobede i četiri poraza, dok je Bajern na začelju i jedini je tim koji i dalje nema pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading