Konačno preporod nakon velikog Željka Obradovića!

Autor:

Sport

29.10.2022

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski velikan Fenerbahče je predvođen grčkim stručnjakom Dmitrisom Itudisom doživeo pravi preporod na svim poljima.

Konačno preporod nakon velikog Željka Obradovića!

Foto: Starsport

Obradović i Itudis

Tome upravo svedoče rezultati u Evroligi, gde Fener niže pobede što nije pošlo za rukom ni najtrofejnujem stručnjaku u Evropi, Željku Obradoviću za vreme njegovog mandata u Istanbulu.

U poslednjim sezonama predvođenja od strane Obradovića zaistao upao u "kanal", pa to nije bio onaj isti tim koji je u sezoni 2016/2017 osvojio Evroligu. Klub iz Istanbula je posle tog uspeha nastavio sa odličnim partijama, ali se više nije domogao titule u ovom takmičenju.

Republika

Foto: Starsport

Dimitris Itudis

Obradović je otišao iz kluba, ali je na njegovo mesto stigao novi Srbin - Igor Kokoškov. Međutim, on se nije proslavio, dogurao je nekako do TOP 8 faze Evrolige gde je "počišćen" od strane CSKA, dok je u Turskom šampionatu titulu prepustio Anadolu Efesu, što je rezulitralo njegovim odlaskom.

Njega je zamenio još jedan Srbin - Saša Đorđević. Tada je Fener takođe "potonuo", po prvi put od 2013/2014 nije uspeo da se plasira u TOP 8, ali je za razliku od prethodnika Đorđević uspeo da osvoji titulu u prvenstvu, ali to nije bilo dovoljno. 

Sada je tu Itudis koji je ponovo pokrenuo istanbulski tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading