SPEKTAKL NA TSC ARENI: Žuninjo Urošević čudesnim pogotkom doneo veliku pobedu Partizanu!

Autor:

Sport

06.11.2022

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč u Bačkoj Topoli.

SPEKTAKL NA TSC ARENI: Žuninjo Urošević čudesnim pogotkom doneo veliku pobedu Partizanu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su u derbi meču Mozzart bet Superlige Srbije TSC u gostima sa 3:2.

Imali smo priliku da gledamo fantastičan duel, a pobedu crno-belima doneo je perfektnim pogotkom iz slobodnog udarca Slobodan Urošević, koji je podsedio na čuvenog Žuninja.

Parni valjak je sa ova tri boda pobegao večerašnjem rivalu i ponovo se približio Crvenoj zvezdi na sedam bodova zaostatka.

TSC je odigrao izuzetnu utakmicu, pogotovo u prvom poluvremenu, bili su možda i bolji rival sve ukupno, ali su na kraju ostali bez ijednog boda.

Domaćin je poveo već u 2. minutu, pukla je sjajna kontra, Ifet Đakovac se spetljao, ali je u nastavku akcije Petar Ratkov postigao gol i doneo prednost svom timu.

Partizan je bio očajan u prvom poluvremenu, Žarko Lazetić je taktički nadmudrio kolegu Gordana Petrića. Crno-beli sem dva užasna šuta nisu imali niti jednu priliku.

Činilo se da će TSC voditi na poluvremenu, a onda su na scenu stupili Rikardo Gomeš i Bibars Natho, Izraelac je iskoristio asistenciju Rikarda i hirurški preciznim udarcem savladao Ilića za nezasluženih 1:1.

Republika

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate

TSC je bio nešto lošiji u nastavku, a Partizan nešto bolji. Ipak, gosti iz Beograda su i dalje teško stizali do prilike.

Baždar je u 64. minutu zapretio golmanu Iliću, a dva minuta kasnije Saša Jovanović je propustio stopostotnu šansu za domaćina.

U 70. minutu Partizan stiže do preokreta. Posle kornera Natha nastao je karambol u šesnaestercu TSC-a, jedan igrač domaćih je nehotice uposlio Sinišu Saničanina, koji je u stiliu najboljih napadača preciznim udarcem pogodio pravo u metu.

Mogao je Rikardo da reši pitanje pobednika, ali je šutirao preko gola. Natho i Urošević su nedugo potom požuteli zbog oštrih prigovora glavnom arbitru, koji nije dosudio čist faul nad Izraelcem.

Samo minut posle ovoga sevnuo je sjajan napad TSC-a, a rezervista Martin Mirčevski se našao na pravom mestu da pogodio mrežu Aleksandra Popovića.

Ipak, radost domačih navijača i igrača trajala je samo pet minuta. Rikardo je fauliran, a slobodan udarac izveo je Slobodan Urošević. Kapiten Partizana ga je perfektno izveo i savladao Ilića, koji je paradom samo ulepšao ovu golčinu.

Do kraja utakmice crno-beli su imali nekoliko opasnih kontra napada, dok je ekipa iz Bačke Topole u nadoknadi vremena imala dve velike prilike, ali nije uspela da dođe do pobeda.

Na kraju svega teška pobeda Partizana i tri velika boda za nastavak šampionske trke sa Crvenom zvezdom.

Tok meča mogli ste uživo da pratite na našem sajtu.

TSC - PARTIZAN 2:3 (1:1)

II POLUVREME

Kraj utakmice, Partizan je preživeo jedno od najtežih gostovanja u srpskom fudbalu.

92. minut - Još jedna šansa domaćina odlazi u nepovrat.

91. minut - Vukić promašuje stopostotnu šansu.

85. minut - GOOOOOL - Partizan ponovo vodi, 3:2. Perfektan slobodnjak Slobodana Uroševića za novo vođstvo Parnog valjka.

80. minut - GOOOOOL - TSC izjednačava na 2:2. Strelac je rezervista Martin Mirčevski.

79. minut - Besni su fudbaleri Partizana na glavnog arbitra, jer nije dosudio očigledan prekršaj. Bibars Natho i Slobodan Urošević su požuteli.

76. minut - Velika prilika za crno-bele, Rikardo šutira preko gola.. Mogao je napadač sa Zelenortskih Ostrva da uposli Uroševića, ali se odlučio da tuče ka golu Ilića.

70. minut - GOOOOOL - Partizan vodi sa 2:1. Izveo je korner Natho, nastao je pravi karambol, a onda se lopta odbila do Siniše Saničanina koji je sjajnim udarcem savladao golmana Ilića.

66. minut - Stopostotona šansa Saše Jovanovića, ali je fudbaler TSC-a iz dobre pozicije šutirao pored gola. Pomoćni sudija je podigao ofsajd zastavicu, ali se na usporenom snimku videlo da nije biilo nedozovljene pozicije, pa bi potencijalni gol Jovanovića bio priznat.

64. minut - Konačno dobar napad crno-belih, ali je Baždar bio neprecizan.

58. minut - Spor početak drugog poluvremena, Partizan i dalje veoma loš.

46. minut - Krenulo je drugo poluvreme. Samed Baždar i Kvinsi Menig su ušli, a Danilo Pantić i Mihajlo Ilić izašli iz igre.

I POLUVREME

Pooluvreme u Bačkoj Topoli, Partizan može da bude zadovoljan rezultatom.

42. minut - GOOOOOL - Partizan stiže do 1:1. Ni iz čega Partizan dolazi do izjednačenja, Rikardo je lepo uposlio Natha, a Izraelac je izuzetno preciznim šutem savladao golmana domaćeg tima.

37. minut - Kakav, takav pokušaj Dijabatea. Loš šut, ali i najbolja šansa Parnog valjka večeras.

30. minut - I dalje čekamo na prvu šansu crno-belih.

15. minut - Partizan bez ikakve prilike u dosadašnjem toku meča.

2. minut - GOOOOOL - TSC vodi sa 1:0. Šok u Bačkoj Topoli, Petar Ratkov postiže gol.

1. minut - Krenuo je meč u Bačkoj Topoli.

UVOD

19:00 - Sastavi timova su poznati, a Partizanov bonus je mladi Ilić.

TSC (4-3-3): V. Ilić – Cvetković, Antonić, Stojković, Petrović – Stojić, Kuveljić, Đakovac - Jovanović, L. Ilić, Ratkov.

PARTIZAN (3-4-2-1): Popović – Ilić, Vujačić, Saničanin – Živković, Fejsa, Natho, Urošević – Pantić, Dijabate – Rikardo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading