MOTIVA JE MNOGO: Zvezda želi da prekine negativnu tradiciju - evo gde možete gledati gostovanje kluba sa Malog Kalemegdana u Laktašima!

Autor:

Sport

31.10.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred crveno-belima je teško gostovanje.

MOTIVA JE MNOGO: Zvezda želi da prekine negativnu tradiciju - evo gde možete gledati gostovanje kluba sa Malog Kalemegdana u Laktašima!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Nakon važnog trijumfa u nad minhenskim Bajernom kojim je prekinut negativan niz u evroligaškoj konkurenciji, košarkaše Crvene zvezde očekuje teško gostovanje Igokei u okviru regionalne AdmiralBet ABA lige.

Puleni trenera Vladimira Jovanovića u dosadašnjem toku regionalnog takmičenja imaju stoprocentan učinak. U beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" savladani su MZT iz Skoplja (87:67), podgorička Budućnost (69:65) i FMP Meridian (83:77), tako da će predstojeći meč biti prvo gostovanje crveno-belih u regionalnom takmičenju pošto je duel u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije odložen zbog virusa COVID-19 koji je zahvatio slovenačku ekipu.

Sve pristalice crveno-belih boja i ljubitelji košarke uopšte imaće priliku da današnji susret prate u direktnom prenosu na TV Arena sport Premium 1, a meč u dvorani Sportskog centra u Laktašima počinje u 18 časova.

Treba napomenuti da u predstojećem susretu trener Vladimir Jovanović neće moći da računa na zamenika kapitena Luku Mitrovića koji će ovaj susret propustiti zbog povrede.

Crvenu zvezdu već u petak 4. novembra očekuje meč protiv Monaka u okviru Evrolige.

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading