VLADA JOVANOVIĆ MOŽE DA ODAHNE: Važan šraf se uskoro vraća na parket - povreda nije teže prirode!

Autor:

Sport

30.10.2022

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratkom Nemanje Nedovića u roster aktuelnog srpskog i regionalnog šampiona činilo se da su problemi u rosteru crveno-belih rešeni, ali...

VLADA JOVANOVIĆ MOŽE DA ODAHNE: Važan šraf se uskoro vraća na parket - povreda nije teže prirode!

Foto: Starsport

U okviru 5. kola ovosezonskog elitnog evropskog košarkaškog takmičenja, Crvena zvezda je stigla do prve pobede savladavši u dvorani "Aleksandar Nikolić" ekipu minhenskog Bajerna rezultatom 78:72.

Navedeni susret obeležio je i konačni povratak Nemanje Nedovića u redove kluba sa Malog Kalemegdana, ali su svi kojima su crveno-bele boje na srcu ostali u neverici na samom početku meča protiv nemačke ekipe s obzirom da je zamenik kapitena Luka Mitrović sa bolnom grimasom na licu napustio igru i više se nije vraćao na teren do kraja susreta.

Kako se saznaje Mitrović je osetio bol u desnoj preponi, a kako se saznaje iz krugova bliskih klubu sa Malog Kalemegdana, povreda nije teže prirode, ali će zahtevati mirovanje u trajanju od nekoliko dana.

Izvesno je da trener Vladimir Jovanović neće moći da računa na usluge Luke Mitrovića u predstojećem duelu u okviru regionalne AdmiralBet ABA lige koju Crvena zvezda u ponedeljak 31. oktobra igra protiv Igokee u Sportskoj dvorani u Laktašima.

Međutim, kako se predpostavlja Luka Mitrović će zauzeti svoje mesto već u narednom evroligaškom susretu koji Crvena zvezda igra u petak 4. novembra u Monte Kralu protiv Monaka.

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rajcica

30.10.2022 17:44

Zasto PANIKE kad za svako mesto Ima po 5 igraca. Imamo 5 tima