EVROLIGA PROGLASILA NAJBOLJE: Veliko priznanje za Zvezdinog košarkaša - monstruoznim zakucavanjem oduševio Evropu! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.10.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski i regionalni šampion u petoj rundi elitnog košarkaškog takmičenja, stigao je i do prvog trijumfa.

EVROLIGA PROGLASILA NAJBOLJE: Veliko priznanje za Zvezdinog košarkaša - monstruoznim zakucavanjem oduševio Evropu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Detalj sa meča Crvena zvezda - FMP Meridian

Košarkaši Crvene zvezde u paklu beogradskog košarkaškog hrama savladali su minhenski Bajern rezultatom 78:72 čime su ekipu Andree Trinkijerija ostavili na začelju evroligaškog karavana bez i jednog trijumfa nakon pet odigranih mečeva.

Jedan od poteza koji je obeležio ne samo duel u dvorani "Aleksandar Nikolić", već i kompletno evroligaško kolo, jeste zakucavanje Zvezdinog košarkaša Džona Holanda kojim je podigao na noge kompletan "Pionir".

Evroliga je ovo ostvarenje svrstala na treće mesto najboljih poteza 5. kola.

Priliku za nastavak uspešne serije izbranici trenera Vladimira Jovanovića imaće već 4. novembra kada će gostovati u Monte Karlu ekipi Monaka, ekipi koja se trenutno nalazi u vrhu tabele sa svega jednim zabeleženim neuspehom.

Džon Holand, prošlosezonski košarkaš Bursaspora je tokom dosadašnjeg dela sezone u elitnom takmičenju ostvario prosečni učinak od 4,3 poena, 0,7 skokova i 1,7 asistencija.

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading