VEĆINSKA SRBIJA PONOVO BEZ MEČEVA VEČITIH RIVALA: Današnji susreti Crvene zvezde i Partizana samo na jednoj televiziji!

Autor:

Sport

30.10.2022

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kratko j trajalo.

VEĆINSKA SRBIJA PONOVO BEZ MEČEVA VEČITIH RIVALA: Današnji susreti Crvene zvezde i Partizana samo na jednoj televiziji!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Informacija da će fudbalske i košarkaške utakmice Crvene zvezde i Partizana u okviru fudbalske Super lige Srbije i košarkaške AdmiralBet ABA lige moći da prate svi ljubitelji sporta u Srbiji putem televizije sa nacionalnom frekvencijom, naišla je na opšte odobravanje.

Međutim, čini se da je radost kratko trajala...

Danas (nedelja, 30. oktobar) na programu su mečevi 17. kola Super lige Srbije. Aktuelni šampion, ekipa Crvene zvezde od 17 časova gostuju u Lazarevcu ekipi Kolubare, do Partizan dva sata kasnije dočekuje na stadionu u Humskoj niški Radnički.

Ovoga puta mečevi beogradskih Večitih rivala koje sa klupe predvode treneri Miloš Milojević i Gordan Petrić, biće prenošeni jedino na TV Areni sport Premium 1.

Foto: Starsport

Mečeve Večitih rivala navijači će ovog vikenda gledati samo na jednoj televiziji

 

Da podsetimo, tokom nedelje Crvena zvezda je u okviru Lige Evrope savladala turskog šampiona Trabzonspor rezultatom 2:1, a istovetnim rezultatom francuska Nica je u okviru Lige konferencija bila bolja od Partizana.

Kada je reč o domaćem šampionatu crveno-beli su lideri ovosezonskog takmičenja sa 41 osvojenim bodom u 15 odigranih mečeva, dok Partizan trenutno zauzima treću poziciju sa sedam bodova manje u odnosu na Večitog rivala.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading