BILO JE MNOGO EMOCIJA I NABOJA: Nakon što je učutkao rodni grad, Aleksandar Pešić otvorio dušu!

Autor:

Sport

25.10.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teškom mukom fudbaleri Crvene zvezde stigli su do bodova na niškom "Čairu".

BILO JE MNOGO EMOCIJA I NABOJA: Nakon što je učutkao rodni grad, Aleksandar Pešić otvorio dušu!

Foto: Starsport

Činilo se da aktuelni srpski fudbalski šampion neće uspeti da se sa gostovanja u Nišu vrati sa celim plenom. Veliki broj prilika stvorili su puleni trenera Miloša Milojevića, ali je na golu Nišlija bravure pravio Dragan Rosić.

U momentima kada se očekivao poslednji zvižduk sudije Marka Ivkovića na scenu je stupio Aleksandar Pešić koji je zatresao mrežu donevši erupciju oduševljenja među pristalicama crveno-belih.

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić tokom susreta na niškom "Čairu"

 

Nakon pogotka u poslednjim sekundama susreta popularni "Šilja" je skinuo dres i pohitao da podeli radost sa svojim saigračima. Interesantno je napomenuti da takav vid radovanja Pešić gotovo nikada ne primenjuje pa je bilo interesannto čuti od njega šta je razlog za takav potez:

- Izuzetno bitna pobeda, možda i najvažnija u Superligi do sada. Bilo nam je bitno da ovaj sedmodnevni mini ciklus u prvenstvu završimo s tri pobede, a opet utakmica u Nišu je baš bila dinamična i prava takmičarska. Mnogo emocija, duela, naboja i veliko olakšanje koje sam osetio po postignutom golu. Tako da, generalno situacija na terenu, ambijent, važnost pogotka i pobeda su me navele da skinem dres - istakao je Aleksandar Pešić u razgovoru za portal "Republika.rs".

 

 

Zvezdin golgeter je rođen u Nišu pa je postojala i mogućnost da mu sugrađani zamere. Tokom prvog mandata u crveno-belom dresu u ekipi je bilo nekoliko igrača iz grada na obalama Nišave, a sada je sam, pa samim tim i odgovornost je veća:

- Samo sam ja iz Niša, mada tu je i Mitrović koji je došao iz Radničkog, al nije rođen u Nišu. Bilo je raznih komentara, ali sve je to u duhu sporta i fer-pleja. Svesni su sugrađani da sam fudbaler Zvezde i da je moj zadatak da postižem golove, a opet mnogo Nišlija i navija za Zvezdu, tako da sam ih i obradovao - zaključio je strelac pogodaka kojima se Crvena zvezda iz Niša vratila sa tri važna boda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading