KOMPLETNA HALA JE ZANEMELA: Stravičan pad zvezde Nju Orleansa! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.10.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači "Pelikansa" ostali su nemi nakon pada košarkaša Nju Orleansa. Činilo se da je teža povreda neminovna.

KOMPLETNA HALA JE ZANEMELA: Stravičan pad zvezde Nju Orleansa! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Košarkaši Nju Orleansa doživeli su prvi ovosezonski poraz. Nakon produžetka u "Smuti King centru" bolji od "Pelikansa" bili su košarkaši Jute koji su slavili rezultatom 122:121 (26:24, 37:29, 30:31, 17:26, 12:11).

Sam susret ostao je u senci teškog pada Zajona Vilijamsona.

Naime, Vilijamson je nakon oduzete lopte bio u kontranapadu. Pokušao je da zakuca, ali ga je u tome blokadom omeo Džordan Klarkson. Nakon toga Vilijamson je pao na parket i odmah je vidljiva bila bolna grimasa na njegovom licu.

Prisutni navijači su zanemeli u strahu da je po sredi teža povreda. 

Na sreću, Zajon Vilijamson se ubrzo pridigao i nastavio susret tokom kojeg je za 29 minuta provedenih na terenu zabveležio 25 poena, šest skokova i jednu asistenciju.

Nakon meča američki mediji su objavili da je Vilijamson zaradio kontuziju kuka i za sada nije poznato da li mu predstoji pauza.

Treba napomenuti da je tokom susreta sa Jutom još jedan igrač domaćih morao da pre vremena napusti teren. U pitanju je Brendon Ingram koji se povredio prilikom sudara glavama sa saigračem iz tima Nadžijem Maršalom.

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading