SLABO VEČE MLADOG SRBINA: Minesota slavila u Oklahomi - Pokuševski na meti američke javnosti!

Autor:

Sport

24.10.2022

04:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapažena partija mladog srpskog košarkaša zbog koje se našao na udaru javnosti.

SLABO VEČE MLADOG SRBINA: Minesota slavila u Oklahomi - Pokuševski na meti američke javnosti!

Foto: Tanjug/AP

Ekipa iz "Pejkom Centra" i nakon tri odigrana meča u novoj sezoni ne zna za uspeh.

I drugi susret između Oklahome i Minesote koji je odigran u samo četiri dana pripao je ekipi iz Mineapolisa. Ovoga puta "Vukovi" su slavili rezultatom 116:106 (31:18, 22:26, 29:30, 34:32).

Od samog starta meča gosti su imali rezultatsku prednost koja je već polovinom prve deonice igre bila dvocifrena. Nakon uvodnih 12 minuta igre Minesota je ima 13 poena prednosti što je bio suficit koji su "Vukovi" sačuvali do samog kraja ostvarivši drugi ovosezonski trijumf.

Uspeo je domaćin u finišu treče deonice susreta da stigne na samo poen zaostatka, ali fizički istrošeni domaćini nisu uspeli da načine i potpuni preokret, Minesota se ponovo odvojila na dvocifrenu razliku i čini se, rutinski stigla do trijumfa.

Mladi srpski košarkaš Aleksej Pokuševski na parketu je proveo nešto više od 13 minuta zabeleživši svega dva poena uz loš procenat šuta /1/6), a ostvario je i dva skoka. Svakako poražavajuća činjenica jeste da je imao negativan indeks uspešnosti -22 usled čega se našao i na meti ljubitelja košarke u Sjedinjnim Američkim Državama.

Najefikasniji igrač meča bio je gostujući košarkaš Entoni Edvards koji je uz 30 poena zabeležio i 11 skokova. U domaćoj ekipi istakao se Lugenc Dort sa 20 poena.

- Rezultati noćašnjeg programa NBA lige:

Klivlend - Vašington 117:107

Nju Orleans - Juta 121:122

Oklahoma - Minesota 106:116

Golden Stejt - Sakramento 130:125

LA Lejkers - Finiks 95:112

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading