NEZAPAMĆENO! KO SU VELIKI J*BAČI? Hit POTEZ Dušana Alimpijevića - društvene mreže GORE zbog bivšeg trenera Zvezde! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.10.2022

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alimpijević blistao posle važne pobede turskog sastava.

NEZAPAMĆENO! KO SU VELIKI J*BAČI? Hit POTEZ Dušana Alimpijevića - društvene mreže GORE zbog bivšeg trenera Zvezde! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/7DAYS Eurocup

Srpski stručnjak Dušan Alimpijević

Košarkaši Burse savladali su Huventud rezultatom 81:72 u okviru Evrokupa, a duel će ostati upamćen po izjavi srpskog stručnjaka Dušana Alimpijevića.

Naime, Turci su nadigrali španskog predstavnika sa samo sedam igrača u rotaciji, a Srbin je priznanje svojim izabranicima odao na prilično neuobičajen način. Alimpijević je tokom davanja izjave najpre najavio da će opsovati, a zatim je to i učinio.

Odigrali smo ovakav meč sa sedmoricom košarkaša u rotaciji. Šta da kažem? Molim vas, cenzurišite ovo što ću reći. Ovo je grupa velikih je*ača - ispričao je bivši kormilar Crvene zvezde.

 

 

Podsećanja radi, Alimpijević sa velikim uspehom radi na Bosforu, a minule sezone je Bursu doveo do finala drugog po rangu evropskog takmičenja, a na tom putu eliminisan je i favorizovani Partizan u grotlu beogradske "Štark arene". Sada je opet u žiži evropske javnosti, pošto je njegova izjava izazvala salvu reakcija na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading