OKLAHOMA JE NEZAUSTAVLJIVA: Pokuševski solidan u četvrtoj pobedi Tandera u nizu! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.10.2022

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Oklahoma siti Tandera savladali su San Antonio Sparse sa 118:112 u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak NBA sezone.

OKLAHOMA JE NEZAUSTAVLJIVA: Pokuševski solidan u četvrtoj pobedi Tandera u nizu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Oklahomu su do četvrte pobede u nizu predvodili Vilijams sa 21 poenom, a najbolje ga je pratio Džoš Gidi, koji je imao 18 poena i po šest skokova i asistencija. Aleksej Pokuševski je u trijumfu odigrao 15 minuta, a za to vreme je postigao osam poena (3/9 iz igre, 0/5 za tri), a imao je i šest uhvaćenih lopti.

Sa druge strane, najbolji je bio Džošua Primo sa 23 poena, a pratili su ga Džonson sa 19, odnosno Vasel, koji je dodao 18 poena.

Oklahoma u novu sezonu ulazi u odličnom ritmu, sa četiri pobede i samo jednim porazom u pripremnim duelima, pa se može očekivati njihova dosta bolja sezona nego prethodna. Ipak, treba podsetiti da je prvi pik na ovogodišnjem draftu gotovo sigurno Viktor Vembanjama, koji je već zaludeo brojne NBA skaute, pa ne bi bilo čudno očekivati da brojne ekipe "tankuju", ne bi li probali da se dočepaju 1. pika sa drafta.

Sezona za Tandere počinje 20. oktobra, kada će gostovati ekipi Minesote. San Antonio će istog dana odigrati svoj prvi meč, a protivnik će im biti Šarlot Hornetsi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading