AMERIKA BRUJI O SRBINU: Svuda je na terenu, rezervisao je mesto u petorci! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.10.2022

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduševio je sve "preko bare"!

AMERIKA BRUJI O SRBINU: Svuda je na terenu, rezervisao je mesto u petorci! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Pokuševski igra fenomenalnu košarku.

Srbin je, u noći za nama, dao veliki doprinos pobedi Oklahoma Siti Tandersa protiv Detroit Pistonsa rezultatom 115:99.

Pokuševski je postigao 11 poena, dodao sedam skokova i četiri asistencije, ali je bio apsolutno svuda na terenu i pomogao svom timu da dođe do ubedljivog trijumfa u poslednjem pripremnom meču pred start nove NBA sezone. 

 

 

Oklahoma će na otvaranju igrati protiv Minesote (20. oktobar, 02:00), a Amerikanci su sigurni da će videti Pokuševskog u prvoj petorci!

Pokuševski je svuda na terenu. Igra odbranu, postavlja blokove, skuplja skokove. Izuzetno je aktivan. Čini se da je rezervisao mesto u startnoj petorci - komentar je analitičara "FanNation-a" Dereka Parkera.

 

 

Ni novinar Forbsa, Nik Krejn, nije ostao imun na partije Alekseja Pokuševskog:

- Deluje da bi Aleksej Pokuševski mogao da se nađe u petorci na premijeri. Bolje donosi odluke, najviši je u trenutnom rosteru, može da igra sve pozicije od jedan do četiri, odlično dodaje, aktivan je i koristan u odbrani i sve bolje šutira sa distance - istakao je Krejn.

 

 

Pokuševski nije bio najefikasniji u Oklahomi protiv Detroita. Više poena od njega imali su Lu Dort, Gidi i Vilijams (po 16), Darijus Bejzli (15), Osman Đeng (13) i Tre Man (12). U Detroitu se izdvojio Sadik Bej sa 19 poena, po 11 su dodali Džejden Ajvi i Kori Džozef.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading