Šta se sve desilo otkako je Raduljica poslednji put igrao Evroligu: Obradović doneo istoriju Feneru, Mačvanov oproštajni ples, slavlje Klivlenda i Ronaldovog Portugala (FOTO)

Autor:

Sport

29.09.2022

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a elitno takmičenje nije igrao pet godina od dresa Olimpije iz Milana.

Šta se sve desilo otkako je Raduljica poslednji put igrao Evroligu: Obradović doneo istoriju Feneru, Mačvanov oproštajni ples, slavlje Klivlenda i Ronaldovog Portugala (FOTO)

Foto: Starsport

Miroslav Raduljica u dresu Olimpije Milano

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije i preiskusni centar Miroslav Raduljica (34) nedavno je potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Bivši as Milvoki Baksa i Minesote poslednje četiri godine proveo je u Aziji, tri u Kini i jednu u Južnoj Koreji, a ponovo će igrati Evroligu posle sezone 2016/17 i dresa Olimpije iz Milana.

Republika

Foto: Starsport

Miroslav Raduljica na utakmici Olimpije Milana i Crvene zvezde

Mnogo stvari promenilo se u eliti otkako je Raduljica poslednji put nastupao u najjačem rangu takmičenja Starog kontinenta, a mi smo izdvojili neke najzanimljivije.

Pre pet godina Željko Obradović doneo je Fenerbahčeu prvi trofej Evrolige, a sebi deveti u elitnom takmičenju, a u timu su bili Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić i Pero Antić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prva titula prvaka Evrope za Fener - Nikola Kalinić i Željko Obradović

Ekpe Judo bio je MVP F4 Evroliga, a Kit Lengford igrao je u Uniksu, dok je Milan Mačvan igrao poslednju sezonu u elitnom takmičenju.

Takođe, Klivlend je osvojio NBA ligu, dok je Portugal po prvi put u istoriji osvojio Evropsko prvenstvo u fudbalu pobedom nad domaćom Francuskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading