Saopštenje "Delija" povodom Raduljice - "Još samo ovaj put"!

Autor:

Sport

29.09.2022

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači kluba sa Malog Kalemegdana se oglasili o gorućoj temi.

Saopštenje "Delija" povodom Raduljice - "Još samo ovaj put"!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je dovela ogromno pojačanje u liku dugogodišnjeg reprezentativca Miroslava Raduljice, a tim povodom oglasila se i navijačka grupa "Delije".

Saopštenje najvatrenijih pristalica crveno-belih prenosimo u celosti:

- Ugovor sa našim košarkaškim klubom potpisao je Miroslav Radulica. On je, između ostalog, bivši košarkaš Partizana.Kao što je poznato, u fudbalu smo uveli pravilo da igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana nisu dobrodošli u našem klubu.

Za druge sportove, uključujući košarku, često imao više razumevanja, jer su takve situacije bile česte a fond sportista bio je mnogo manji. Imali smo razgovor sa upravom kluba i dogovorili da nećemo izazvali problem sa dolaskom Raduljice, ali smo pitali da pravilo iz fudbala postane pravilo i za košarku.

Republika

Foto: kkcrvenazvezda

Saopštenje "Delija"

 

Sklopljen je dogovor i u budućnosti igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana neće biti doveden u naš klub (ovo se odnosi na domaće igrače koji razumeju naše rivalstvo. A za potencijalne strance idemo od slučaja do slučaja osnova). U narednom periodu o tome ćemo opširnije pisatii druge ideološke teme, koje će nastojati da iznese naše poglede bliže ljudima koji nisu dovoljno upoznati njih - navele su "Delije".

NIJE SAMO RADULJICA

U poslednjih desetak godina dešavalo se da igrači koju su branili crno-bele boje "pređu u crveno".

Među njima ističu se reprezentativni centar Raško Katić, kao i stranci - Kinsi i Volden.

Republika

Foto: Starsport

Raško Katić

Sa druge strane, "Parni valjak" je pokušao da "uzvrati" potpisima Nemanje Dangubića, Stefana Jankovića, Aleksandra Cvetkovića...

Što se tiče Admiralbet ABA lige, Crvena zvezda će prvi meč odigrati u subotu protiv MZT-a, a predikcije kladionica možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading