POVRATAK NA MESTO USPEHA: Stefan Jović je novi član Crvene zvezde!

Autor:

Sport

27.09.2022

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pune tri godine bio je deo kluba sa Malog Kalamegdana, a sada su im se putevi konačno poklopili.

POVRATAK NA MESTO USPEHA: Stefan Jović je novi član Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Stefan Jović

Dogovor je postignut. Stefan Jović je novi, stari košarkaš Crvene zvezde.

Nakon punih pet sezona provedenih u inostranstvu, iskusni tridesetjednogodišnji plej vraća se u klub u kojem je ostvario najzapaženije rezultate u dosadašnjoj karijeri.

Kako prenosi Hristos Harpidis, dogovor između Stefana Jovića i Crvene zvezde je psotignut i on će biti deo kluba sa Malog Kalemegdana do kraja sezone 2022/23.

 

 

Košarkaš rođen u Nišu kroz svoju profesionalnu karijeru nastupao je za kraljevačku Slogu, kragujevački Radnički, Crvenu zvezdu, minhenski Bajern i Himki iz Moskve, a prethodne sezone bio je član Panatinaikosa iz grčke prestonice.

Stefan Jović je tokom tri sezone provedene na Malom Kalemgdanu osvojio po tri trofeja u regionalnoj ABA ligi, nacionalnom prvenstvu Srbije, kao i u Kupu Radivoja Koraća, a uz to u svom vlasništvu ima i tri srebrne medalje na Evropskom prvenstvu 2017. godine, Mondobasketu 2014, kao i Olimpijskim igrama 2016. godine.

Njegovim dolaskom u redove Crvene zvezde, trener Vladimir Jovanović dobija značajno pojačanje na poziciji organizatora igre koji će svojim iskustvom u mnogome pomoći novohj ekipi Crvene zvezde u ostvarenju ciljeva na svim frontovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading