MUK U OSLU ZBOG PODMETAČINE! Norveški novinar pokušao da ISPROVOCIRA Tadića, portparol FSS HITNO reagovao!

Autor:

Sport

27.09.2022

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnik medija postavio nepotrebno pitanje, pa ostao bez odgovora.

MUK U OSLU ZBOG PODMETAČINE! Norveški novinar pokušao da ISPROVOCIRA Tadića, portparol FSS HITNO reagovao!

Foto: Starsport

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras gostuje u Oslu u meču koji će odlučiti koja selekcija će izboriti plasman u elitnu diviziju Lige nacija, a tokom obavezne konferencije za medije viđena je jedna provokacija domaćina.

Naime, jedan norveški novinar je upitao kapitena "Orlova" Dušana Tadića zbog čega neće nositi traku duginih boja.

- Srbija je odlučila da ne bude deo kampanje "jedna ljubav", koja se bori protiv diskriminacije, a koja podrazumeva nošenje kapitenske trake duginih boja oko rukava. Šta ti misliš o tome? - pitao je novinar Tadića.

Usledila je intervencija portparola Fudbalskog saveza Srbije Milana Vukovića. Vuković je pokazao prstom Piksiju i Tadiću da ne odgovaraju na ovo pitanje, te je on dao objašnjenje o stavu FSS.

- Dakle, saopštenje o tome smo već objavili u medijima pre dva dana. Generalni sekretar je takođe pričao o tome, tako da selektor i igrač nacionalnog tima neće sada pričati o tome, niti će pričati sutra. Govorićemo samo o susretu sa Norveškom - istakao je PR reprezentacije Srbije.

Podsetimo, utakmica je zakazana za 20 časova i 45 minuta na stadionu "Uleval", a informacije o prenosu meča možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading