ŽOC ZALUDEO RUSE: "Stiže nam Željko Obradović, svi žele da ga vide!"

Autor:

Sport

22.09.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana će od 22. do 25. septembra učestvovati na Superkupu VTB lige, zajedno sa četiri ekipe iz Rusije - Cska, Zenit, Uniks, Lokomotiva, ali i ekipom Mega MIS iz Beograda.

ŽOC ZALUDEO RUSE:  "Stiže nam Željko Obradović, svi žele da ga vide!"

Foto: Starsport

Željko Obradović

Posebnu pažnju ruskih navijača i medija privukao je dolazak Željka Obradovića, najtrofejnijeg evropskog trenera.

Same utakmice će sigurno biti izvanredne. Imamo top timove i ruske i srpske. Naravno, svesni smo da nam stiže i Željko Obradović, čovek koji je obeležio košarku u Evropi. On je sam po sebi atrakcija za navijače, svi žele da ga vide, svi znaju koliko je emotivan, on ima svojevrsni šou na parketu kada vodi utakmicu, to je nešto što košarku čini privlačnom. On je čovek velikog znanja, velika figura i sigurno smo zahvalni što je i on deo ovoga. Naravno, ne zaboravlja se činjenica da je on bio mentor Dimitrisu Itudisu, čoveku koji je kada se sagleda sve postao najtrofejniji trener u istoriji VTB lige - izjavila je u razgovoru za "Mozzart Sport" Ilona Korstin, izvršna direktorka VTB lige.

Košarkaši Partizana će u Moskvi nastupiti u oslabljenom sastavu. Zbog povreda, Obradović ne može da računa na Aleksu Avramovića, Gregora Glasa, Dantea Eksuma i Alena Smailagića. Ipak, dobre vesti su što će se na spisku naći Janis Papapetru i Jam Madar, koji su su ekipi priključili po završetku Evropskog prvenstva.

Partizan takmičenje otvara danas, utakmicom protiv Lokomotive iz Krasnodara, koja je na programu od 19 časova. Uz ove dve ekipe u grupi se nalazi i Zenit, sa kojim će Partizan odmeriti snage u subotu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading