PAPAPETRU STIGAO U BEOGRAD: Odmah se priključio Željkovim treninzima! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.09.2022

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janis Papapetru, letošnje pojačanje Partizana, stigao je u Beograd i priključio se treninzima ekipe.

PAPAPETRU STIGAO U BEOGRAD: Odmah se priključio Željkovim treninzima! (VIDEO)

Foto: KK Partizan

Janis Papapetru

Papapetru je u Beograd stigao nakon razočarenja na Eurobasketu, gde je Grčka neočekivano izgubila u čevrtfinalu od Nemačke, pa je na taj način ostala bez prilike da se bori za medalju.

- Drago mi je da sam ovde i da sam počeo da radim sa momcima, uzbuđen sam zbog toga - izjavio je Papapetru za klupsku televiziju.

Papapetru je prokomentarisao i nastup svoje reprezentacije na Eurobasketu, gde je krilo Partizana u proseku beležio četiri i po poena, uz dva skoka i jednu asistenciju.

Nažalost, izgubili smo utakmicu i ispali smo. Imali smo sjajnu grupu igrača i nažalost izgubili smo u eliminacionoj utakmici. Takve stvari se dešavaju u sportu, moramo da nastavimo dalje - izjavio je grčki košarkaš.

Papapetru je u Partizan stigao ovog leta iz redova Panatinaikosa, gde je proveo prethodne četiri sezone. Pre Panatinaikosa je igrao u njihovom najvećem rivalu, ekipi Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading