VEST O DALIBOROVOJ I STANISLAVLJEVOJ SMRTI RASTUŽILA VLADIČIN HAN: Poginuli u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš (FOTO)

Autor:

Hronika

19.09.2022

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troje njihovih prijatelja povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4.40 sati na autoputu Beograd – Niš kod izlaza za Aleksinačke Rudnike.

VEST O DALIBOROVOJ I STANISLAVLJEVOJ SMRTI RASTUŽILA VLADIČIN HAN: Poginuli u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš (FOTO)

Foto: Shutterstock,privatna arhiva

Foto: Shutterstock,privatna arhiva

Dalibor ima dva odrasla sina iz vanbračne zajednice, i još dve ćerkice sa drugom ženom koja je trudna - pričaju prijatelji poginulog Dalibora Miloševića (34), muzičara iz Vladičinog Hana.

Milošević i Stanislav Antić (21) su tragično nastradali u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4.40, dok je troje njihovih prijatelja povređeno.

Foto: facebook printscreen

Dalibor Milošević

Petoro ljudi, muzičara, vraćalo se sa svirke iz Vojvodine, da bi iz još nepoznatih razloga na deonici puta gde se zbog radova saobraćaj odvija jednom trakom, prešli na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudarili sa kamionom grčkih tablica, koji im je dolazio u susret, prenosi Telegraf.

Foto: facebook printscreen

Stanislav Antić

Muzičar Milan Mića Petrović, prijatelj izginulih ljudi kaže da je vest o tragediji ožalostila čitav Vladičin Han.

- Odlično se znamo, bavimo se muzikom, uspešni smo u tome, ja sam sa mojim orkestrom bio i pobednik u Guči. Sa Daliborom sam odrastao, zajedno smo učili da sviramo, bili smo i u istom orkestru više puta, kod Bojana Ristića, Bojana Krstića, Stojana Krstića…. On je svirao bas, bio je jako dobar pa kada sam ja osnovao svoj orkestar, povremeno sam ga angažovao. Srce mi se slama, sav sam naduven od plača otkako sam čuo šta im se desilo – priča Petrović, prenosi Telegraf.

Sudeći prema rečima prijatelja nastradalih, ovi muzičari su svirali često na svadbama, a kobnog jutra, nakon završene svirke većali su da li da se vrate kući ili da prespavaju u motelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sima

19.09.2022 15:27

Zabraniti saobraćaj za sva vozila od 4 do 7 sati. Kritično vreme, svi saputnici dremaju a šofer vozi, epa ne moze tako