ŽELJKOV PARTIZAN IMA SEDAM ŽIVOTA: Neverovatan preokret crno-belih u Španiji!

Autor:

Sport

14.09.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška ekipa Partizana pobedila je Manresu u Španiji, rezultatom 98:96, u novoj prijateljskoj utakmici na španskoj turneji.

ŽELJKOV PARTIZAN IMA SEDAM ŽIVOTA: Neverovatan preokret crno-belih u Španiji!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Zek Ledej

Iako su sredinom poslednjeg kvartala gubili 12 razlike, Partizan je u finišu stigao, a serijom 8-1 potpuno preokrenuo rezultat, pa je na taj način zabeležio drugu uzastopnu pobedu u Španiji.

Partizan je odigrao jako lošu prvu četvrtinu, Manresa je u jednom trenutku vodila i 22-5, a na kraju prve četvrtine rezultat je bio 34:22. Veliki broj poena viđen je i u drugom kvartalu, a na poluvremenu je Manresa imala deset poena prednosti (53:43).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zek Ledej i Kevin Panter

Crno-beli su zaigrali bolje početkom drugog dela igre, pa su vrlo brzo prišli na -3 (56:53). Ipak, Manresa odmah vraća dvocifrenu prednost, posle serije 7-0. Iako je delovalo da će španska ekipa rutinski stići do pobede, izabranici Željka Obradovića su u samoj završnici uspeli da naprave neverovatan preokret i zabeleže trijumf na ovoj utakmici.  

Pobednički sastav predvodio je Lesor sa 19 poena i sedam skokova, a pratio ga je Naneli sa 17. U španskom sastavu istakao se Hardin sa 19 koševa.

Ovo je bila četvrta utakmica Partizana u Španij. Crno-beli su sinoć savladali Barselonu, a pre toga su poraženi od Huventuda i Fuenlabrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading