Sada i zvanično: Aleksa Radanov postao član ekipe koju od ovog leta predvodi legenda grčke košarke!

Autor:

Sport

13.07.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatran je jednim od većih talenata srpske košarke, ali taj epitet, barem do sada, nije opravdao.

Sada i zvanično: Aleksa Radanov postao član ekipe koju od ovog leta predvodi legenda grčke košarke!

Foto: Starsport

Sa svega 17 godina debitovao je u dresu Crvene zvezde, ali nikada nije uspeo da opravda očekivanja koja nisu bila mala i pored činjenice da je u crveno-belom dresu stigao do trofeja u omladinskoj Evroligi 2014. godine.

Nakon punih šest godina koje je Aleksa Radanov proveo na relaciji Mali Kalemegdan - Železnik, leta prethodne godine odlučio je da konačno promeni sredinu. Preselio se u Laktaše gde je poneo dres najbolje košarkaške ekipe Republike Srpske, Igokee.

Ovoga leta Aleksa Radanov otvara novo poglavlje svoje karijere.

Sada i zvanično, dvadesetčetvorogodišnji srpski košarkaš odlazi u pečalbu i postaje igrač Peristerija.

 

 

Ovoga leta na klupi kluba iz Atine seo je legendarni Vasilis Spanulis i samim tim očekivanja svih u klubu znatno su porasla.

I pored činjenice da spada u mlađe košarkaše, Aleksa Radanov može da se pohvali velikim brojem osvojenih trofeja. Po tri puta je bio šampion regiona i Srbije u dresu Crvene zvezde. Sa crveno-belima je osvojio i po jedan trofej u nacionalnom kupu Srbije i ABA Superkupu, a prethodne godine je u dresu Igokee osvojio nacionalno prvenstvo u kup Bosne i Hercegovine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading