Zvezda ne staje: Na Malom Kalemegdanu se sprema nova bomba - košarkaš Fenera na meti crveno-belih!

Autor:

Sport

09.07.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni srpski i regionalni košarkaški šampion ne staje...

Zvezda ne staje: Na Malom Kalemegdanu se sprema nova bomba - košarkaš Fenera na meti crveno-belih!

Foto: Starsport

Delije tokom majstorice

Košarkaški klub Crvena zvezda prethodnih dana je već angažovala trenera Vladimira Jovanovića, kao i košarkaše Nemanju Nedovića i Hasana Martina, dok je veoma blizu i realizacija transfera Dalibora Ilića iz redova Igokee. Pored njih, Branko Lazić i Stefan Marković će nastaviti saradnju sa ekipom sa Malog Kalemegdana, a nekolicina igrača već sada se povezuje sa crveno-belima.

Jedan od onih koji bi lako mogli uskoro da zaduže opremu crveno-belih boja jeste kanadski košarkaš Marijal Šajok koji je prethodne sezone bio član istanbulskog Fenerbahčea prenosi "Telesport.rs".

 

 

Šajok je rođen u Otavi 26. jula 1995. godine. Studirao je na Virdžina i Ajova Univerzitetu, a 2019. godine je izabran u drugoj rundi drafta kao 54. pik od strane ekipe Filadelfije. 

 

 

Već 2020. godine Marijal Šajok stiže u Evropu i dve sezone provodi u Turskoj. Tokom sezone 2020/21 prikazao je odlične partije u dresu Bursaspora, da bi tokom prethodne godine u dresu Fenerbahčea propustio veći deo sezone usled povrede levog ramena.

Dvadesetšestogodišnji Kanađanin pokriva krilne pozicije,

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading