Sledi potpis: Dalibor Ilić pred vratima Malog Kalemegdana!

Autor:

Sport

28.06.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako nezvanično saznaje Republika.rs aktuelni srpski i regionalni šampion uskoro dobija pojačanje u liku povremenog srpskog reprezentativca.

Sledi potpis: Dalibor Ilić pred vratima Malog Kalemegdana!

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Ostankom Erona Vajta i naredne sezone na Malom Kalemegdanu, započeo je proces formiranja tima koji će imati zadatak da odgovori na izazove koje Crvenu zvezdu očekuju u predstojećoj sezoni.

Iako sudbina trofejnog trenera Dejana Radonjića i dalje nije rešena, narednih dana će na Mali Kalemegdan stići i prvi novajlija.

Od ranije se zna da su crveno-beli zainteresovani za igrača Igokee iz Aleksandrovca, Dalibora Ilića, a on bi uskoro trebao da se obaveže na dvogodišnju vernost srpskom i regionalnom šampionu. Ugovor bi glasio na 1+1 sezonu i jasno je da će povremeni reprezentativac Srbije predstavljati osetno pojačanje za sezonu pred nama.

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Dalibor Ilić u dresu Igokee

 

Dalibor Ilić je rođen 4. marta 2000. godineu Višegradu. Interesantno je napomenuti da je član najboljeg klubas Republike Srpske još od 2016. godine, a samo je tokom 2019. godine kao pozajmljeni igrač nastupao za beogradsku Megu.

Sa ekipom Igokee Dalibor Ilić je osvojio tri trofeja namenjana šampionu Bosne i Hercegovine (2017, 2020, 2022), a pet puta je stizao do pehara u kupu BiH (2017, 2018, 2019, 2021, 2022).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Navijac

28.06.2022 17:37

Odlicno pojacanje