KO ZNA, ZNA: Pre osam godina je obelodanio svoju najveću životnu želju, a sada je konačno i ostvario - kompletan svet može samo da mu se divi!

Autor:

Sport

03.06.2022

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odavno se zna da je vrhunski igrač, tokom profesionalne karijere ostvario je sve što se moglo ostvaritim ali se tu ne zaustavlja...

KO ZNA, ZNA: Pre osam godina je obelodanio svoju najveću životnu želju, a sada je konačno i ostvario - kompletan svet može samo da mu se divi!

Foto: Tanjug/AP

Ima 37 godina, četiri puta je u dosadašnjoj karijeri osvajao titulu u NBA ligi, isto toliko puta bio je proglašavan najkorisnijim igračem kako celokupne NBA lige, tako i plej-ofa. Sa reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država osvajao je najsjajnija odličja kako na Olimpijskim igrama, tako i na Svetskim prvenstvima. Uz sve navedeno tokom dosadašnje, gotovo dvadesetogodišnje karijere prigrlio je mnošvo ličnih priznanja.

U pitanju je svakako živa ikona igre pod obručima, Lebron Džejms.

I pored svega navedenog, još davne 2014. godine u jednom intervjuu, Lebron Džejms je istakao:

- Želim da maksimiziram svoj posao. I ako slučajno uspem u tome, ako budem sportista od milijardu dolara... Oh, moj Bože, ja ću biti uzbuđen.

Ono što je tada istakao, konačno mu se i ostvarilo.

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

 

Naime, kako prenosi "Forbs", zvezda Los Anđeles Lejkersa, stigla je do neverovatnih 1,2 milijarde dolara zarade. Od te cifre nisu odbojeni porezi, ali je svakako u pitanju brojka od koje se običnom čoveku može zavrteti u glavi.

Prema navodima, Lebron Džejms je tokom dosadašnje profesionalne karijere inkasirao 383.000.000 dolara, a od ostalih poslovnih poduhvata i reklamnih prihoda zaradio je još gotovo 900 miliona "zelenih novčanica"

Prema izveštaju "Forbsa", možda i najbolji košarkaš današnjice, ostvario je prilične finansijske dobitke kako ugovorima, tako i deoničarskim ulaganjima u kompanije "Najk", "AT&T", "PepsiCo" i "Walmart".

Takođe, jedan od prilično isplativih finansijskih ulaganja jeste filmski i TV studio "SpringHill Entertainment" čija se vrednost procenjuje na oko 300 miliona dolara.

Potpuno je jasno, ko zna, zna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading