PANTER POVUKAO RADIKALAN POTEZ USRED FINALA ABA LIGE: Samo se okrenuo i otišao, obećao je da će uskoro izneti sve što ima da kaže!

Autor:

Sport

02.06.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalna serija regionalne ABA lige stigla je do svoje četvrte epizode...

PANTER POVUKAO RADIKALAN POTEZ USRED FINALA ABA LIGE: Samo se okrenuo i otišao, obećao je da će uskoro izneti sve što ima da kaže!

Foto: Starsport

Kevin Panter i Željko Obradović

Košarkaši Partizana uspeli su u trećem susretu da stignu do trijumfa i time produže borbu za regionalni prsten, ali meč u dvorani „Aleksandar Nikolić“ ostao je u senci svega što se dešavalo na tribinama.

Ipak, sam meč je nekako priveden kraju, pa su se akteri već okrenuli narednim obavezama i meču koji sledi već u petak 3. juna.

Po završetku, gotovo tročasovnog, košarkaškog susreta predstavnici medija su želeli da čuju štas sami košarkaši imaju da kažu nakon svega što se događalo u beogradskom hramu košarke, a jedan od onih koji je bio i najzaslužniji za trijumf crno-belih nije bio posebno pričljiv:

- Ljudi, znate da volim da pričam, ali sada ne mogu. Rekao sam sebi da neću da razgovaram sa medijima dok se serija ne završi. Tako je bolje, imaću šta da kažem kada se sve završi – istakao je Kevin Panter ostavivši novinare bez izjave nakon meča.

 

 

Inače nekadašnji košarkaš Crvene zvezde je u pobedi crno-belih rezultatom 70:67, učestvovao sa 22 poena, pet skokova, šest asistencija i po dve ukradene i izgubljene lopte.

 

Četvrti susret finalne serije plej-ofa regionalne ABA lige na programu je u petak 3. juna, a domaćin susreta je i ovoga puta Košarkaški klub Partizan. U slučaju novog trijumfa crno-belih, odlučujući susret ovosezonske ABA lige odigraće se u ponedeljak 6. juna kada će sigurno Jadran dobiti košarkaškog šampiona za sezonu 2021/22.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading