UFC borac Paulo Košta LAKTOM UDARIO medicinsku sestru: Odmah je uhapšen, a evo i šta se desilo!

Autor:

Sport

02.06.2022

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident koji je okupirao pažnju svetske javnosti.

UFC borac Paulo Košta LAKTOM UDARIO medicinsku sestru: Odmah je uhapšen, a evo i šta se desilo!

Foto: Tanjug/AP

Paulo Košta "u akciji"

MMA borac Paulo Košta priveden je u ponedeljak u policiju, pod sumnjom da je laktom udario medicinsku sestru tokom sukoba oko kovid propusnice.

Pomenuti incident dogodio se u jednom tržnom centru u Kontahenu, a 31-godišnji borac i 26-godišnja medicinska radnica završili su na policijskom ispitivanju.

Radnici koji su prisustvovali incidentu naveli su da se Košta pojavio da primi vakcinu, ali da to na kraju nije želeo da učini, već je hteo da uzme popunjeni karton, bez da se prethodno imunizuje.

Medicinska sestra se najglasnije suprotstavila tome, na kraju je udarena od strane UFC fajtera, te je o svemu obavestila obezbeđenje.

 

 

Košta je optužbe negirao, a videćemo da li će biti okrivljen za pomenuto delo pred brazilskim Sudom, pošto je postupak pokrenut.

Podsećanja radi, Košta je izazvao salve komentara kada je nakon borve sa prvakom Adesanjom oujavio da je tokom borbe bio pijan odnosno mamuran, a tom prilikom ga je osudio i ceo MMA svet:

-  Moglo bi se reći da sam se borio pijan, a možda se samo radilo o mamurluku. Veče pre nisam mogao da zaspim zbog grčeva u nogama. Morate da shvatite da se ta borba po lokalnom vremenu odvila ujutro u 9 sati, a morali smo ustati već u 5:00 kako bi sve uspeli na vreme pripremiti. Da, UFC je tražio da već u 5:00 budemo na nogama, a ja nisam zaspao do 2:30 - započeo je Paulo Košta.

- Bila je to moja greška i nije mi namera da svaljujem krivicu na druge. To je bila moja odluka. Bio sam budan 24 sata i jednostavno sam morao nekako da zaspim. Nije išlo pa sam odlučio da popijem malo vina, ali na kraju sam popio previše. Cela boca je otišla zbog mog pokušaja da se onesvestim. Prvo sam krenuo s čašom, ali to nije upalio. Nije upalilo ni nakon dve čaše, pa ni nakon pola boce. Na kraju sam celu bocu ispraznio - otvorio se Košta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading