UFC ŠAMPION OPČINJEN VATRENOM SRPKINJOM: Ona je PRELEPA ZVER - šampion "Predator" se BOJI ZA REBRA(VIDEO)

Autor:

Sport

21.05.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati Kamerunac poludeo zbog izgleda i poteza naše influenserke koja je vlasnica crnog pojasa u tekvondou...

UFC ŠAMPION OPČINJEN VATRENOM SRPKINJOM: Ona je PRELEPA ZVER - šampion "Predator" se BOJI ZA REBRA(VIDEO)

Foto: instagram.com/saratkd7

Sara Damnjanović

Kamerunac Frensis Nganu (35), trenutno je jedan od najvećih UFC zvezda, aktuelni svetski šampion u teškoj kategoriji, a u karijeri je ostvario 17 pobeda iz 20 profesionalnih mečeva.

Borac koji u oktagonu nosi nadimak "Pretador" nije skidao osmeh sa lica dok je oduševljeno snimajući za svoj jutjub kanal komentarisao poteze Sare "TKD" Damnjanović, srpske influenserke i vlasnice crnog pojasa u tekvondou.

Sara ima stotine hiljada pratilaca i redovno pokazuje šta ume u borilačkim sportovima, a to je privuklo i pažnju slavnog Kamerunca.

- Ona je lepa. Ona je prelepa zver. Ne bih voleo da me udari tim kružnim udarcima u stomak. Može da vam slomi rebra. Njene kretnje i udarci deluju tako snažno - rekao je Frensis.

Na kraju, on je istakao da Damnjanovićeva ne bi mogla da napravi zavidnu MMA karijeru.

- Ona je jako dobra u tekvondou, ali nemojte pogrešno da me shvatite. To nije dovoljno dobro da se bori u MMA. Sa druge strane, ni devojke iz MMA ne bi mogle da joj pariraju u tekvondou. To su dve različite zone komfora. Ako bi se posvetila treniranju MMA, definitivno bi bila dobra. Postala bi opaka - istakao je Nganu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading