Reči koje KIDAJU DUŠU! Govor u Igorovu čast u potpunosti SLOMIO prisutne: ŽIV SI, SAMO JE DRUGA STVARNOST U KOJOJ JESMO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.05.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresan govor na sahrani Igora Starovića.

Reči koje KIDAJU DUŠU! Govor u Igorovu čast u potpunosti SLOMIO prisutne: ŽIV SI, SAMO JE DRUGA STVARNOST U KOJOJ JESMO! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/ATA images

Danas je sahranjen pevač Igor Starović, a sahrani je prisustvovao veliki broj prijatelja, koji su došli da se poslednji put oproste od pevača.

 

 

Prilikom spuštanja sanduka u raku, jedna devojka je održala potresan govor, a prisutni nisu mogli da zaustave suze.

- Kako je njegova i majka još trojice sinova, Andreja, Saše i Borisa po mnogo čemu posebna, za svoju četvoricu je govorila: ''Jato dečaka, za skute me držali i otprhnuli''. Nažalost, došlo je vreme da se jedan ptić iz jata vrati u majčino gnezdo. Iako je svoje ovozemaljsko putovanje prerano završio, jer nije ostvario mnoge snove, utehu za Igorovu smrt možemo pronaći u bogatoj riznici njegove umetničke duše. On je živ samo je druga stvarnost u kojoj jesmo, svi mi koji smo ga lično poznavali čuvaćemo ga zauvek u najlepšem sećanju, a verujem da je i on nama sve greške oprostio. Do ponovnog susreta, mirno spavaj naš Igore među anđelima. Nemam snage da te izgubim, ljubav je tamo gde si ti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading