ZADOVOLJIO JE: Srpskom reprezentativcu ponuđen produžetak saradnje u gradu u kojem je Partizan ispisao najslavnije stranice svoje istorije!

Autor:

Sport

01.06.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac nalazi se pred produžetkom ugovora.

ZADOVOLJIO JE: Srpskom reprezentativcu ponuđen produžetak saradnje u gradu u kojem je Partizan ispisao najslavnije stranice svoje istorije!

Foto: Starsport

Kako prenosi Luka D`Alesandro, povremeni srpski reprezentativac Dušan Ristić i naredne sezone nastaviće saradnju sa klubom čiji je član bio u poslednjih godinu dana.

Samo pominjanje Fuenlabrade izaziva nostalgična sećanja kod svih navijača Partizana, s obzirom da su upravo iz ovog grada krenuli u pohod na evropsku krunu 1992. godine, a u ekipi iz ovog mesta prethodnu sezonu proveo je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Dušan Ristić.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Ristić

 

Fuenlabrada je sezonu okončala na 14. poziciji sa skorom od 12 pobeda i 22 poraza, ali su svi u klubu zadovoljni izdanjima koje je pružio popularni Rile i usled svega navedenog ponuđen mu je nastavak saradnje na još godinu dana.

Tokom prethodne sezone, trener Fuenlabrade Raventos je Ristića uglavnom koristio kao zamenu za prvog centra ekipe, Kanađanina Kajla Aleksandera.

Treba napomenuti da u ekipi Fuenlabrade nastupaju još dvojica srpskih košarkaša. U pitanju su Dragan Milosavljević i Jovan Novak.

Dvadesetšestogodišnji srpski internacionalac, profesionalnu karijeru je započeo 2012. godine u ekipi FMP-a, iz kojeg je godinu dana kasnije prešao u Crvenu zvezdu. Po malo neočekivano je vrlo brzo napustio ekipu sa Malog Kalemegdana i otisnuo se u SAD, gde je studirao na Univerzitetu Arizona.

U Crvenu zvezdu se vratio 2018. godine, a zatim su usledile pozajmice Astani, Breši i Avtodoru, a od prethodnog leta je član Fuenlabrade.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading