ŠOKIRAO JE PARTIZAN U PUNOJ ARENI: Iza sebe ima fantastičnu sezonu, a sada je pred poptisom karijere!

Autor:

Sport

01.06.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je srpski košarkaški stručnjak mogao bolje da zamisli kraj aktuelne sezone.

ŠOKIRAO JE PARTIZAN U PUNOJ ARENI: Iza sebe ima fantastičnu sezonu, a sada je pred poptisom karijere!

Foto: Starsport

Pozdrav Alimpijevića i Obradovića

Ne tako davno, Dušan Alimpijević je šokirao košarkašku javnost u Srbiji. Sa ekipom turske Burse utišao je prepunu beogradsku "Štark Arenu“ eliminisavši favorizovani Partizan, a zatim je nezadrživo krenuo ka velikom finalu Evrokupa, gde je zaustavljen u duelu sa Virtusom iz Bolonje.

Ipak, sve navedeno nije promaklo košarkaškim stručnjacima širom Evrope, pa se Dušan Alimpijević nalazi pred potpisom karijere.

Naime, kako prenose španski mediji, nekadašnji trener Crvene zvezde, ovog leta bi mogao da se preseli u Španiju i potpiše ugovor sa ekipom Gran Kanarije koja je takođe prethodne sezone nastupala u Evrokupu i u četvbrtfinalu ovog takmičenja zaustavljena je od ekipe Andore.

 

 

Ekipa Gran Kanarije je nakon eliminacije od Barselone u prvoj rundi španskog plej-ofa ostala bez trenera Porfirija Fizaka koji se preselio u Saragosu, a kako se nezvanično saznaje, klub kojem su planovi da se tokom naredne sezone plasira u Evroligu, već je započeo pregovore sa menadžerom srpskog košarkaškog stručnjaka Miškom Ražnatovićem.

Tridesetšestogodišnji stručnjak do sada je samostalno predvodio ekipe novosadske Vojvodine, Spartaka iz Subotice, FMP-a, Crvene zvezde i ruskog Avtodora iz Saratova.

U ekipu Burse stigao je krajem novembra 2020. godine potpisavši trogodišnji ugovor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading