PUTEVI IM SE UKRŠTAJU: Delije će imati šta da kažu - Teodosić i Marković ponovo zajedno?

Autor:

Sport

12.05.2022

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajka košarkaša Burse prekinuta je u Bolonji.

PUTEVI IM SE UKRŠTAJU: Delije će imati šta da kažu - Teodosić i Marković ponovo zajedno?

Foto: Starsport

Košarkaši Virtusa zaustavili su četu trenera Dušana Alimpijevića i u finalu Evrokupa ostvarili ubedljiv trijumf rezultatom 80:67, čime su ne samo stigli do prestižnog trofeja, već su obezbedili i učešće u Evroligi za sezonu 2022/23.

Najbolji u redovima crno-belih iz Bolonje bio je srpski reprezentativac Miloš Teodosić koji je zabeležio 21 poen, jedan skok i tri asistencije, ali je u trenucima kada su u finišu susreta košarkaši Burse pretili da će uhvatiti rezultatski priključak, upravo od sa dva uzastopna precizna šuta za tri poena srušio sve nade ekipi trenera Dušana Alimpijevića.

 

 

Ovom pobedom Virtus je obezbedio italijanskoj košarci još jednog predstavnika u elitnom košarkaškom takmičenju za narednu sezonu, a samim tim Miloš Teodosić se konačno vraća na mesto koje mu po svim košarkaškim kvalitetima i pripada, a to je nastup u Evroligi.

Samim tim, pod uslovom da Crvena zvezda i naredne sezone bude deo evropske elite, Miloš Teodosić i Stefan Marković ponovo će zajedno nastupati u evroligaškom društvu, s tim što će Marković u crveno-belom dresu, za direktnog protivnika imati upravo Miloša Teodosića u dresu ekipe iz Bolonje.

Spektakl koji svakako mnogi sa nestrpljenjem iščekuju, a posebno navijači Crvene zvezde koji već sezonama u nazad gaje nadu da će Teodosića videti u dresu kluba sa Malog Kalamegdana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading