GOMEŠ UVEK GLADAN GOLOVA: Mogli smo da damo još PET, ŠEST komada!

Autor:

Sport

12.05.2022

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao izjavu nakon pobede nad Vojvodinom.

GOMEŠ UVEK GLADAN GOLOVA: Mogli smo da damo još PET, ŠEST komada!

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš proslavlja gol protiv Vojvodine

Partizan se juče plasirao u finale Kupa Srbije nakon što su savladali ekipu Vojvodina sa 2:1. Jedan od strelaca je bio Rikardo Gomeš, koji je zatresao mrežu Novosađana več u četvrtom minutu.

- Bilo je čudno na početku, postigli smo jedan gol, a mogli smo, ne znam tačno, pet, šest, možda. Za neke šanse nismo dobro odlučili u poslednjem trenutku, poslednjem dodavanju ili šut nije bio dobar, ali mislim da smo držali koncentraciju i postigli smo i drugi gol i otišli na poluvreme sa dobrim rezultatom. Drugi deo ovog susreta je bio malo teži, bilo je previše toplo i bili smo umorni, ali mislim da smo zaslužili pobedu - izjavio je Gomeš.

 

 

Pre finala, njih očekuju još dve utakmice u ligi, a naredna je protiv Voždovca.

- Da, njihov teren je nezgodan, sa veštačkom travom, ali što se tiče nastavka sezone spremni smo na sve. Sezona se približava kraju, znamo šta treba da radimo i pokušaćemo da završimo na najbolji mogući način - dodao je.

Partizan se u finalu Kupa sastaje sa Crvenom zvezdom, koja je u polufinalu ubedljivo pobedila Novi Pazar sa 8:0. Utakmica će biti odigrana 26. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading