VOLI TE NAJVIŠE TVOJA PRINCEZA: Novine pune čitulja za ubijenog pilota Vuka (FOTO)

Autor:

Hronika

01.06.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pilot Vuk Jolović (31) ubijen je u Jakovu, a osumnjičeni za ovaj zločin Đura N. (23) predao se juče policiji.

VOLI TE NAJVIŠE TVOJA PRINCEZA: Novine pune čitulja za ubijenog pilota Vuka (FOTO)

Foto: printscreen/Novosti

Čitulja

Porodica i prijatelji opraštaju se od mladog pilota Vuka Jolovića.

- Dragi naš Vujo, nisu ti bili dovoljni naši zagrljaji. Otišao si u zagrljaj kod brata Vlajka. Rođeni naš, voli te tvoja kuća.

- Prerano si otišao i zauvek ćemo te ostati željni. Volimo te.

Republika

Foto: Društvene mreže

Osumnjičeni Đura

- Hvala ti što si nam dozvolio da budemo deo tvog života i tvoji prijatelji, Batana. Poslednji pozdrav, Vule, neka te anđeli čuvaju.

- Mrzeo si nepravdu. Na silu si za pravdu glavu dao. Bog nije u sili nego u pravdi. Zato, brate naš, ko za pravdu glavu daje, ništa mu drugo do Cartva Nebeskog ne preostaje. Živiš!

- Hvala ti što si mi ovo malo detinjstva učinio čarobnim, volim te najviše, tvoja princeza Marta - oproštajne su poruke najdražih.

Podsetimo, Miloš M., brat Vuka Jolovića koji je ubijen pred njegovim očima u Jakovu tvrdi da je osumnjičeni Đura N. ubio mladog pilota jer je on štitio dečaka kog je kuvar maltretirao i terao ga da skače u Savu, te sve to snimao telefonom.

U nedelju oko 20 časova, Đura N. je navodno zapucao iz kalašnjikova na pilota Vuka Jolovića i smrtno ga ranio u stomak. Miloš M. je brata odvezao do najbliže zdravstvene ustanove, ali je mladić umro. Đura N. posle pucnjave seo je u kola i pobegao. Zločin se dogodio ispred kuće u kojoj Đura N. živi sa porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading