TENESI JE PAO: Ratnici napravili brejk na startu serije i najavili pohod na prsten! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2022

05:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u Memfisu...

TENESI JE PAO: Ratnici napravili brejk na startu serije i najavili pohod na prsten! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U prvom susretu serije između Memfisa i Golden Stejta, viđena je retko zabeležena drama koju su na kraju "Ratnici" rešili u svoju korist.

Memfis - Golden Stejt 116:117 (32:24, 29:31, 29:36, 26:26)

Sve što su dobro uradli u dve uvodne četvrtine, domaći košarkaši prosuli su tokom treće deonice meča. Imala je ekipa Memfisa šest poerna prednosti na poluvremenu, u prilog im je išla i činjenica da je u uvodnim trenucima meča zbog dve nesportske lične grešne isključen i Drejmond Grin, ali su gosti uspeli da stignu do rezultatskog preokreta, koji su kasnije u poslednjih 12 minuta susreta uspeli i da sačuvaju. Do duše uz veliku dramu.

 

 

Domaćin je uspeo u samom finišu da povede rezultatom 116:114. Sa druge strane trojkom za novu prednost odgovorio je Klej Tompson, ali je drama tek nastupila. Nakon izgubljene lopte domaćina, usledio je prekršaj, ali su gosti, umesto da stave tačku na ovaj meč, promašili oba slobodna bacanja.

Usledio je tajm-aut domaćina tokom kojeg je iscrtana akcija za Morenta. On je krenuo na ulaz, ali lopta nije htela kroz obruč nakon šuta iz prilično nezgodne pozicije i slavlje gostiju je moglo da počne.

 

 

U pobedničkoj ekipi istakao se Džordan Pul sa 31 poenom, devet asistencija i osam skokova, dok je Stef Kari ubacio 24, Endru Vigins 17, a dvocifreni poenterski učinak imao je još samo Klej Tompson sa 15 poena.

Kada je reč o domaćinu, Morent je ubacio 34 poena, a poen manje zabeležio je Džeren Džekson.

U ekipi Golden Stejta, srpski internacionalac Nemanja Bjelica nije ulazio u igru.

Naredni susret ove dve ekipe igra se u noći između utorka i srede od 3:30 po srednjeevropskom vremenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading