BOLEŠTINA! BRAT I SESTRA IMAJU ČETVORO DECE: Otac već odležao dve kazne - incestuidni par poziva na ukidanje zakona

Autor:

Vesti

02.05.2022

05:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzan Karolevski se ponovo spojila sa svojim otuđenim starijim bratom nakon 20 godina razdvojenosti i započela je ilegalnu vezu u njihovoj rodnoj Nemačkoj, nakon čega je dobila četvoro dece.

BOLEŠTINA! BRAT I SESTRA IMAJU ČETVORO DECE: Otac već odležao dve kazne - incestuidni par poziva na ukidanje zakona

Foto: Printskrin


Incestuozni bract i sestra koji su se zaljubili i zajedno imali četvoro dece i dalje pozivaju na ukidanje zakona koji zabranjuju njihovu uznemirujuću vezu.

Patrik Sjubing se ponovo ujedinio sa svojom mlađom sestrom Suzan Karolevski više od 20 godina nakon što se preselio u hraniteljski dom u tadašnjoj Istočnoj Nemačkoj kada ga je napao njihov otac.

Šest meseci nakon što je ponovo otkrio svoju biološku porodicu, tada 23-godišnjak i Suzan, koja je mentalno invalidna, počele su da dele spavaću sobu nakon smrti njihove majke Ane Mari.

Njihovo ilegalno uparivanje rezultiralo je da dobiju četvoro dece, od kojih su dvoje sa teškim invaliditetom.

Godine 2001. par je obećao da će promeniti nemačke zakone kojima je seks između braće i sestara zabranjen, što su podneli Sudu za ljudska prava 2012. Patrik je u to vreme odslužio dve zatvorske kazne zbog optužbi za incest.

U to vreme Mail Online je izvestio da je Patrik rekao: „Ne osećamo se krivim za ono što se dogodilo između nas.


- Želimo da se ukine zakon koji incest čini zločinom. Postao sam glava porodice i morao sam da zaštitim svoju sestru. Ona je veoma osetljiva, ali pomagali smo jedno drugom tokom ovog veoma teškog perioda i na kraju je taj odnos postao fizički.

Uprkos tome što je već imao normalnu vezu sa ženom, on insistira: "Nismo ni znali da radimo nešto loše kada smo počeli da spavamo zajedno. Nismo razmišljali o korišćenju kondoma. Nismo znali da je to protivzakonito da spavamo zajedno. „Naša majka ne bi odobrila, ali jedini koji sada treba da nam sudi smo mi. Suzan je branila njihovu zajednicu, objašnjavajući da se nisu poznavali dok su odrastali jer se njen brat odselio sa tri godine kada ga je njihov sada pokojni tata napao nožem.

Ona je dodala: „Nismo se poznavali u detinjstvu, nije nam isto. „Zaljubili smo se kao odrasli i naša ljubav je prava. Ne možemo ništa da uradimo povodom toga. Oboje smo se privukli jedno drugom i onda nas je priroda preuzela. Bilo je tako jednostavno. „Šta bismo drugo mogli da uradimo? Pratili smo svoje instinkte i svoja srca."

Njen brat je podvrgnut vazektomiji u pokušaju da promeni mišljenje sudova kako bi mu omogućili da živi sa sestrom bez rizika da ode u zatvoru. Dodao je: „Nema razloga da me sada zatvaraju. „Ne želim da se vratim u zatvor i znam da se nikada nećemo dobrovoljno napustiti. "Ako neko sumnja u našu ljubav, trebalo bi da vidi da nećemo biti razdvojeni."

Nemačke zakone o incestu uveli su nacisti. Trenutno postoje 22 nacije širom sveta koje nisu kriminalizirale incest, uključujući Francusku, Argentinu, Brazil, Japan, Južnu Koreju i Tursku. Ova praksa je kažnjiva smrću u Avganistanu, Iranu, Saudijskoj Arabiji, UAE i Nigeriji. To je nezakonito u Velikoj Britaniji, kažnjivo doživotnim zatvorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading