UNIŠTIO JE SVOJE: Sjajno veče i drugog Srbina, urnisao je nekadašnji klub i ostavio ga bez plej-ofa! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.04.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored sjajnog Alekseja Pokuševskog i drugi Srbin je obeležio prethodnu noć u NBA ligi.

UNIŠTIO JE SVOJE: Sjajno veče i drugog Srbina, urnisao je nekadašnji klub i ostavio ga bez plej-ofa! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica sa 19 poena, 12 skokova i šest asistencija učestvovao je u ubedljivom trijumfu Golden Stejta nad ekipom Sakramenta rezultatom 109:90 (28:14, 34:28, 19:25, 28:23).

 

 

Čini se da je sve već bilo rešeno u "Golden 1 centru" nakon prvog poluvremena, posle kojeg su "Voriorsi" imali 20 poena prednosti. Nakon treće deonice prednost je još više uvećana, tako da je poslednjih 12 minuta susreta proteklo u opuštenijoj igri gostiju, pa su Kingsi donekle uspeli da sačuvaju obraz.

 

 

U pobedničkoj ekipi košgeterski su se istakli Endru Vigins sa 25 i Džordan Pul sa 22 poena, dok je u ekipi Sakramenta bolji od ostalih bio Harison Barns sa 18 poena i deset skokova.

Nakon ovog susreta Sakramento je izgubio i teoretsku šansu da se nađe u doigravanju za plej-of NBA lige, dok sa druge strane Golden Stejt na tabeli Zapadne konferencije ima skor od 50 pobeda i 29 poraza i trenutno drže visoku treću poziciju.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading