NBA: Skromno veče Nemanje Bjelice, Voriorsi ipak slavili!

Autor:

Sport

03.04.2022

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac pružio je ne baš zapaženu partiju u trijumfu svoje ekipe...

NBA: Skromno veče Nemanje Bjelice, Voriorsi ipak slavili!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Goleden Stejta vode veliku bitku za osvajanje treće pozicije na tabeli Zapadne konferencije, a u tom cilju prethodne noći na svom parketu savladali su nakon velike borbe ekipu Jute rezultatom 111:107 (23:30, 22:28, 36:29, 30:20).

Tokom prvog poluvremena gosti su bili u prednosti, ali su "Voriorsi" uspeli tokom poslednje dve deonice da preokrenu meč i ostvare važan trijumf.

Susret su obeležili Klej Tompson i Džordan Pul koji su zabeležili 36, odnosno 31 poen, dok su se u poraženoj ekipi istakli Majk Konli i Donovan Mičel sa po 26 postignutih poena.

Nemanja Bjelica nije ostvario nešto zapaženiji učinak. Postigao je svega tri poena, uz isto toliko skokova i jednu asistenciju.

Košarkaši Golden Stejta trenutno na tabeli Zapadne konferencije NBA lige zauzimaju treću poziciju sa skorom od 49 pobeda i 29 poraza, dok je Juta dva stepenika niže sa tri pobede manje ostvarene.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

U poslednjem susretu jučerašnjeg programa ekipa Majamija je savladala Čikago rezultatom 127:109.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading