BOMBETINA!GROBARI SLAVE KAPITALCA IZ ARGENTINE: NBA pojačanje STIŽE u Partizan?

Autor:

Sport

06.01.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana predvođeni trenerom Željkom Obradovićem u aktuelnoj sezoni doživljavaju renesansu. U okviru Evrokupa ostvaruju zacrtane cileve, dok u regionalnom takmičenju jedini kiks ostvarili su na domaćem parketu protiv ljubljanske Cedevita Olimpije.

BOMBETINA!GROBARI SLAVE KAPITALCA IZ ARGENTINE: NBA pojačanje STIŽE u Partizan?

Foto: Tanjug/AP

Činilo se da će dolaskom Matijasa Lesora potraga za pojačanjima biti i okončana, ali kako portal "Republika" saznaje trener Željko Obradović ima nameru da dodatno pojača roster ekipe.

Iz dobro obaveštenih izvora saznajemo da je na meti Partizana nekadašnji košarkaš madridskog Reala i NBA ligaša Oklahome, Argentinac Gabriel Dek.

Dek ima 26 godina, visok je 1,98m, a košarkašku karijeru započeo je u ekipi Kvimsa iz rodnog Santijaga del Estera. Od 2016. do 2018. godine nosio je dres San Lorenca, da bi naredne tri godine bio deo kraljevskog kluba iz Madrida. Od aprila prethodne godine nastupao je za Oklahomu u NBA ligi.

 

 

Ostaje da se vidi da li će do realizacije ovog transfera i doći, ali svakako bi košarkaš koji je sa selekcijom Argentine osvojio srebro na Mondobasketu i Kini 2019. godine, kao i srebrne medalje na FIBA Kupu Amerike 2015. i 2017. godine bio veliko pojačanje za četu Željka Obradovića u ostvarenju ovosezonskih ciljeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
VALJAK

06.01.2022 22:34

BRAVO ZOC,BRAVO UPRAVO ! JOS JEDAN BEK SUTER ONAJ IZ TURSKE I TO JE TO .IDEMO PO TITULE !

VALJAK

06.01.2022 22:38

JOS ALERIK FRIMEN IZ BURSE I OSVAJAMO SVE ! DOBAR TROJKAS PREKO 50 % POGADJA . POZDRAV EKSTRA UPRAVI.