PRVI BOŽIĆ SA ĆERKOM MITROM: Bojana Ristivojević slavi najlepši Božić do sada! (VIDEO)

Autor: Marko Pantić

Zabava

07.01.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Bojana Ristivojević prvi put nakon porođaja pozirala je pred našim fotografima, kako bi sa nama proslavila najradosniji hrišćanski praznik Božić!

PRVI BOŽIĆ SA ĆERKOM MITROM: Bojana Ristivojević slavi najlepši Božić do sada! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/D. Milenković

Voditeljka Jutarnjeg programa na TV Prva,  Bojana Ristivojević, nakon što se nedavno vratila sa porodiljskog bolovanja, za dnevne novine Srpski telegraf i portal Republika.rs pozirala je u srpskoj narodnoj nošnji kako bio sa nama provela najradosniji hrišćanski praznik Božić. 

Lepa voditeljka nam je otkrila da nosi lepe uspomene sa porodičnih okupljanja, ali da joj je ovaj najsrećniji jer će ga provesti sa svojojm naslednicom Mitrom. 

Foto: Republika.rs/D. Milenković

Bojana Ristivojević u studiju Republika TV-a

 

- Svi Božići su mi bili srećni, uvek sam mu se radovala, ne kaže se
džabe da je to najsrećniji pravoslavni praznik. Međutim, ovaj Božić, uz moju ćerku Mitru, stvarno mi jeste najsrećniji. Ćerka mi je falila da sve bude upotpunjeno kada je u pitanju ta moja porodična priča - započela je Bojana i nastavila: 

 

- Ja danas radim, za Božić, pa sumnjam da će Mitra biti položajnik jer tek kasnije stižemo
u selo, ali me ne bi iznenadilo da će moja baka zaključati sva vrata i kapije da bi prvo dočekala nas. Biće onako kako je baba zamislila. Kad sam bila mala, trudila sam se da se ispoštuju svi običaji, a baka je svake godine dodavala ponešto i menjala, a onda nam govorila kako je to od pamtiveka tako. Imali smo uvek ono najvažnije za Božić: česnicu, pečenicu, to pijukanje uoči Božića deca su posebno volela i vole i dan-danas. Stavi se slama na pod, deca sednu, pa baba baca slatkiše, a deca se trude da skupe što više tih đakonija iz slame. Ja sam to radila do prošle godine, verovali ili ne, sada neću, tu je Mitra. Ćerka me nije promenila, imam utisak kao da je ona uvek tu, prva tri meseca sam stalno
bila uz nju, govorili su mi: "Izađi malo", a onda sam počela da radim. Ako me je promenila, promenila me je nabolje, čak i kad radim mislim na nju da li je jela, je li' nervozna. - ispričala nam je Bojana. 

 

Kompletan razgovor sa Bojanom pogledajte u videu na početku teksta! 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading