LUDNICA U SVLAČIONICI: DI-DŽEJ stigao u Partizan

Autor:

Sport

04.01.2022

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana uspešno su otvorili Novu 2022. godinu, a na susretu protiv ekipe Zadra u crno-belom dresu debitovalo je i najnovije pojačanje ekipe Željka Obradovića.

LUDNICA U SVLAČIONICI: DI-DŽEJ stigao u Partizan

Foto: Starsport

Matijas Lesor je u svom debitantskom nastupu zabeležio 11 poena i osam skokova, a nakon susreta je izjavio:

- Bilo je dobro. Lepa pobeda,... Dobar način da se uđe u novu godinu i nadam se da ćemo nastaviti ovako. Osećao sam se konforno na terenu. Na momente sam ostajao bez daha, ali se nadam da se to nije primećivalo - istakao je francuski internacionalac nakon susreta u beogradskoj "Štark Areni".

Francuz je imao samo reči pohvale i za saigrače na poziciji centra Korpivicu i Smailagića:

- Veoma su mladi igrači, mislim da imaju sjajnu budućnost. Nije tajna da moraju da rade i budu posvećeni. Pokušaću da im pomognem što više mogu. Znam kako je biti mlad igrač u timu, prošao sam to i pokušaću da im budem mentor najbolje što mogu. Dobri su igrači, talentovani i pokušaću da im dam što više svog iskustva - rekao je Lesor

 

 

Novi košarkaš Partizana dobro je poznat kao veliki ljubitelj muzike, a takođe je u svojim prethodnim klubovima bio glavni di-džej u svlačionici:

- Ne znam da li sam glavni di-džej, ali volim da puštam muziku. Imam dobar ukus i nadam se da će se saigračima svideti - zaključio vidno raspoloženi košarkaš nakon debitantskog nastupa u crno-belom dresu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading