PIKSI PODNOSI IZVEŠTAJ! Selektor OBJAŠNJAVA krah na Mundijalu, FSS odlučuje o DALJIM KORACIMA!

Autor:

Sport

23.12.2022

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković će izneti svoju verziju priče.

PIKSI PODNOSI IZVEŠTAJ! Selektor OBJAŠNJAVA krah na Mundijalu, FSS odlučuje o DALJIM KORACIMA!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije nije se proslavila na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u fudbalu.

"Orlovi" su završili poslednji u svojoj grupi, iza Kameruna, Švajcarske i Brazila, sa tek jednim osvojenim bodom iz tri utakmice.

Prvo je četa Dragana Stojkovića Piksija poražena od Brazilaca sa 2:0, zatim je usledio remi protiv Kamerunaca (3:3), da bi u meču odluke Tadić, Mitrović i ekipa izgubili od Švajcarske (3:2).

Republika

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Ovo je bilo dovoljno za 29. mesto od 32. ekipe u ukupnom plasmanu i definitivno nije zadovoljilo javnost u Srbiji, ali ni Fudbalski savez naše zemlje. Zbog toga će, u utorak 27. decembra, na sednici Izvršnog odbora FSS-a, Dragan Stojković Piksi ponuditi svoju verziju priče o tome šta se desilo u Kataru.

Još jedna tačka dnevnog reda biće o dodeli javnih priznanja, odnosno, o dodeli Zlatne lopte za najboljeg trenera, fudbalera i fudbalerke za 2022. godinu.

Raspravljaće na Izvršnom odboru i o kadrovskim pitanjima, gde bi mogao da bude preispitan rad i ostalih selektora, a teme će biti i raspodela UEFA sredstava solidarnosti za klubove Mozzart Bet Superlige, kao i Superlige za žene. Uz to, diskutovaće se i o dodeli novčanih sredstava teritorijalnim savezima.

Kakav će biti epilog sednice ostaje da se vidi. Naredne godine Srbiju čeka početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Naša reprezentacija se kao samostalna država nikada nije plasirala na Euro, a poslednji put učestvovali smo davne 2000. godine pod imenom Jugoslavija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading