BIVŠI SELEKTOR SRBIJE IMA REČ! Sve je rekao!

Autor:

Sport

09.12.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ništa nije sakrio...

BIVŠI SELEKTOR SRBIJE IMA REČ! Sve je rekao!

Foto: tanjug/ap

Bivši selektor fudbalera Srbije Radovan Ćurčić u intervjuu za "Nogomania.rs" analizirao je učešće Orlova na Mundijalu u Kataru.

- Kada dođe neuspeh uvek neke stvari isplivaju, a pitanje je i šta je neuspeh. Danas je lakše da igrate za reprezentaciju. Ranije su igrači igrali u težim uslovima, bar ono što ja pamtim dok sam bio selektor. I kod Antića i kod Pižona, a posle i kao zamenik. Danas je ambijent oko reprezentacije mnogo bolji.

Iskusni stručnjak se nakon godina u inostranstvu vratio u Javor. Sa pozicije jednog od glavnih ljudi u sportskom sektoru Javora analizira nacionalni tim:

Republika

Foto: Starsport

Radovan Ćurčić

- Imamo puno mladih igrača i očekujem da će Srbija rasti. Evidentno je da nemamo bekove koji bi igrali u nekoj drugoj formaciji, a situacija je takva da imamo ozbiljan potencijal na drugim pozicijama. Nemamo kvalitet za sam vrh svetskog fudbala, ali ubeđen sam da se može i da sve ide u dobrom smeru. Mislim da ćemo se kvalifikovati za Evropsko prvenstvo. Onda sleduje nešto gde ćemo negativna iskustva sa ovog turnira uspeti da pretočimo u nešto pozitivno.

Po Ćurčiću selektor Dragan Stojković nije sporan...

- Ono što stvara autoritet je znanje, ali i rezultat. Imamo selektora koji ima autoritet i najveće fudbalsko ime na našim prostorima i to je odlična stvar za reprezentaciju. Prevelika su očekivanja bila od ekipe. To nije bila realna slika. Nisam previše razočaran. Da smo mogli da prođemo u drugi krug - možda smo i mogli. Trebalo je više sreće sa zdravstvenim stanjem igrača - istakao je Ćurčić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading