RUSVAJ PRED FINALE! Hiljadama Argentinaca PREKIPELO - ustali protiv svojih i spremaju HAOS u Dohi!

Autor:

Sport

18.12.2022

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura u Kataru pred meč odluke.

RUSVAJ PRED FINALE! Hiljadama Argentinaca PREKIPELO - ustali protiv svojih i spremaju HAOS u Dohi!

Foto: Tanjug/AP

Argentina sa nestrpljenjem iščekuje finale Svetskog prvenstva u Kataru protiv Francuske, ali uoči meča vladaju velike tenzije zbog karata.

Naime, Argentinci već nekoliko dana protestuju zbog načina na koji savez raspodeljuje karte, a informacija o puštanju u prodaju dodatnog kontigenta ispostavila se kao lažna. Stoga, oni su se okupili ispred hotla u kome su smešteni funkcioneri Fudbalskog saveza Argentine, a informacije sa lica mesta govore da su rešeni da, po svaku cenu, uđu na stadion "Lusail".

Organizatori Mundijala nalaze se pred najvećim ispitom jer očekuju minimum 45 hiljada "gaučosa" na tribinama i, makar još toliko, ispred velelepnog katarskog objekta.

Zvanično, cena karata se kreće od 600 do 1.500 dolara, a kod "tapkaroša" ide i do 5.000 američkih novčanica. Nema dileme, Argentinci spremaju pravi haos u Dohi.

Podsetimo da finale počinje od 16 časova, a kladionice smatraju da su šanse za osvajanje Boginje "fifti/fifti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading