FIFTI/FIFTI! Ko će do Boginje? Kladionice odredile kvote za Argentina - Francuska: Čeka nas TRILER FINALE!

Autor:

Sport

18.12.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šanse su podeljene - Mesi ili Mbape?

FIFTI/FIFTI! Ko će do Boginje? Kladionice odredile kvote za Argentina - Francuska: Čeka nas TRILER FINALE!

Foto: Tanjug/AP

U nedelju od 16 časova na stadionu "Lusail" biće odigrano finale Svetskog prvenstva u Kataru, sastaju se reprezentacije Argentine i Francuske, a kladionice su izbacile kvote pred meč koji će odlučiti kome će pripasti popularna Boginja.

Bukmejkeri su potpuno neodlučni po pitanju favorita za osvajanje pehara jer su kvote praktično "50-50". Naime, trijumf "Gaučosa" i "Trikolora" plaća praktično jednako (po 2,90), ili su Argentinci tek minimalni favoriti, u zavisnosti od ponude. Kvota na nerešen ishod posle 90 minuta igre kreće se u rasponu od 3 do 3,10, a kladioničari su gotovo uvereni da ćemo videti mali broj pogodaka u Dohi.

Kvota na "0-2" je tek 1,60, dok je na "3+" od 2,35 do 2,40.

Interesantno je dodati da će zanimljivu trku za najboljeg strelca šampionata voditi i saigrači iz PSŽ-a Lionel Mesi i Kilijan Mbape, koji su u dosadašnjem toku turnira postigli po pet golova, a treće mesto pripalo je selekciji Hrvatske, koja je u subotu trijumfovala nad Marokom rezultatom 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading