UŽASNE VESTI! Novi SMRTNI slučaj u Kataru!

Autor:

Sport

14.12.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija!

UŽASNE VESTI! Novi SMRTNI slučaj u Kataru!

Foto: Twitter/PrintScreen/CBSSportsGolazo

Kenijski migrant u Kataru, radnik obezbeđenja, poginuo na Svetskom prvenstvu nakon pada na stadionu Lusail rano u subotu, saopštile su tamošnje vlasti.

Organizatori Svetskog prvenstva objavili su smrt Džona Njaua Kibuea (24) u utorak, nakon što je tri dana bio na odeljenju intenzivne nege, postavši poslednji radnik koji je stradao tokom turnira.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lusail

Njegov katarski poslodavac, Al Sraia Securiti Services, nije objavio nikakve informacije o tome kako je pao ili o bilo kojoj od okolnosti u vezi sa njegovom smrću.

Smrt Grenta Vola je zaintrigirala ceo svet, jer je Amerikanac protestovao protiv vlade Katara i organizacije Mundijala, sve oko LGBT slučaja, a njegov brat je otišao toliko daleko da tvrdi da je njegov brat ubijen. U međuvremenu, Kalid Al Mislam, fotoreporter novinarske kuće Al Kass TV, preminuo je u nedelju tokom samog Mundijala u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading