OVE GREŠKE U KREVETU IZLUĐUJU ŽENE: Izbegavajte ih obavezno, a na jednu stvar posebno pazite!

Autor:

Lifestyle

16.12.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemojte u krevetu da kvarite zabavu ponašajući se ovako!

OVE GREŠKE U KREVETU IZLUĐUJU ŽENE: Izbegavajte ih obavezno, a na jednu stvar posebno pazite!

Foto: pexels.com

Par u krevetu

Postoji lista nepoželjnih stvari, a vi se potrudite da ne pravite ove greške u krevetu. Kako postoje stvari i trikovi koji žene i muškarce dodatno uzbuđuju tako i postoje one koje utiču da to isto uzbuđenje splasne. Da li vam tokom intimnog odnosa smeta neko ponašanje vašeg partnera? Pokušajte to da promenite pre nego što vam to počne uticati na intimni odnos, pa se zbog istog i razdvojite. Neke situacije "u krevetu" manje smetaju, neke malo više, ali poenta je ista - mogu da zasmetaju podjednako i ženi i muškarcu.

Nakon intimog odnosa odmah se okrene na stranu i zaspi

Ovo najčešće rade muškarci, ali ni žene nisu izuzetak. Svakako može zasmetati jednoj strani, jer će se osećati odbačeno. Ali razmišljajte ovako. Prvo, ova napomena ne znači da neko očekuje da sa njim ćaskate celu noć. Drugo, nemojte odmah misliti na najgore. Ako je partner nakon intimnog odnosa hladan i odsutan, pokušajte da razgovarate sa njim, možda ga nešto muči i verovatno da sam "problem" nema veze sa vama, već je verovatno umoran.

Zapinje i ponaša se kao da ste na trkama

Ako partner non - stop menja poze, ne zna gde bi pre i previše zapinje, razumite ga. Možda ne poznajte dovoljno žensku seksualnost. Ili mu pomozite da to nauči ili ga ostavite, ako vam "neznanje" smeta.

Foto: Shutterstock

Žena odbija muškarca u krevetu

Kada je najlepše on postane prost

Da se razumemo, prljave reči u krevetu dodatno "pale vatru" i poželjne su, ali proste fore koje niko ne želi da sluša znaju da upropaste trenutak. Promeniti takvu naviku može biti teško, a vi za početak možete otvoreno reći šta vam smeta.

Spominjanje imena druge osobe

Ovo ne moramo ni da spominjemo koliko je nedopustivo! Samo saznanje da partner tokom intimnog odnosa misli na drugu osobu, je već dovoljan razlog za bes!

Ako imate neke od ovih problema sa partnerom, savetujemo vam da pokušate isti da rešite prvenstveno razgovorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading